Treceți la conținutul principal

Târgul de carte Kilipirim, între 28 octombrie şi 1 noiembrie, în Bucureşti

Image result for kilipirim 2015Cea de-a XX-a ediţie a Târgului de carte Kilipirim va avea loc între 28 octombrie şi 1 noiembrie, între orele 10.00 şi 21.30, la Unirea Shopping Center din Bucureşti.

În Capitală debutează o nouă ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim. Evenimentul va avea loc din nou la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie, zilnic între 10.00 şi 21.30, intrarea fiind liberă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Vă aşteptăm, cu mic, cu mare, la ediţia din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, să descoperiţi ofertele expozanţilor. Nu contează din ce direcţie veniţi înspre noi, suntem aproape: Unirea este locul unde au staţii nu mai puţin de 30 de linii RATB şi zona de intersectie METROREX. Încă o dată, dorim să le mulţumim prietenilor noştri fideli, expozanţi şi cititori, pentru că ne sunt alături încă din 1994, când a fost creat conceptul evenimentului", a declarat Louisa Udrescu, organizator.

Kilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de lectură din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta unora dintre cele mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All sunt doar o parte dintre editurile ale căror oferte pot fi regăsite la Kilipirim. Sute de titluri la standul fiecărui expozant şi reduceri substanţiale de preţuri, de până la 90%.

De asemenea, vor participa colecţionari cu produse de colecţie şi negustori de antichităţi care expun la Kilipirim obiecte cu poveşti fascinante - preţurile depind de abilităţile de negociere ale fiecăruia.

În paralel, se va desfăşura Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare "A Noua Dimensiune", unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice şi pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în acest format în 2005, Kilipirim, ajuns la cea de a XX-a ediţie, este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală, fiind nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina de Facebook a Kilipirim: https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684.

scrisă de Dorina Calin
sursa: mediafax.ro 

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu