Treceți la conținutul principal

Alexandru Lăzescu a fost numit în funcţia de redactor-şef al Revistei 22


 

Alexandru Lăzescu, fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune, a fost numit redactor-şef al Revistei 22, înlocuindu-l în această funcţie pe Armand Goşu, potrivit unui comunicat.

Conform sursei citate, Armand Goşu şi-a anunţat demisia din funcţia de redactor-şef al Revistei 22, pe 16 septembrie, "fiind tot mai implicat în proiecte din afara ţării".

Consiliul Director al Grupului pentru Dialog Social, care editează Revista 22, l-a numit în funcţia de redactor-şef pe Alexandru Lăzescu. Acesta a fost numit în funcţie după consultarea membrilor Grupului pentru Dialog Social, care au fost de acord în marea lor majoritate cu această numire, potrivit aceluiaşi comunicat.

Armand Goşu a deţinut funcţia de redactor-şef al Revistei 22 timp de aproximativ doi ani, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai publicaţiei.

Conform acestora, Alexandru Lăzescu şi-a preluat atribuţiile la Revista 22 începând din 20 noiembrie.

Revista 22 este un săptămânal independent de analiză politică şi actualitate culturală, editat de Grupul pentru Dialog Social.

Primul număr al Revistei 22 a apărut pe 20 ianuarie 1990.

Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. Publicaţia a primit numele 22 în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când dictatorul Nicolae Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter, potrivit site-ului publicaţiei.

Alexandru Lăzescu a fost preşedinte-director general al TVR în perioada iunie 2010 - 12 iunie 2012, fiind la momentul respectiv numit membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române la propunerea preşedintelui României Traian Băsescu. El a fost şi director executiv al TVR, în anul 2000, şi a fost membru în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice, între 2002 şi 2005.

Lăzescu are experienţă de management şi în alte instituţii media.

de Madalina Cerban - Mediafax
sursa foto

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu