Treceți la conținutul principal

Tabăra Coolturală BookLand

banner_tabara 

 

 

 

Tinerii care nu au timp de pierdut sunt aşteptaţi în Tabăra Coolturală BookLand, unde vor trăi o experienţă de neuitat în cea mai distractivă şi inteligentă vacanţă de vară. Cea de-a doua ediţie a evenimentului, îşi deschide porţile din 29 iunie până pe 7 septembrie, pentru copiii cu vârsta între 11-19 ani, care vor să înveţe şi să se distreze alături de artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri.

 

Tabăra Coolturală BookLand se va desfășura concomitent în trei dintre cele mai frumoase locuri ale ţării (Valea Lotrului – Vâlcea, Bran – Moeciu și Munții Apuseni), fiind structurată pe 10 module a câte o săptămână fiecare.

Proiectul, unic in România, se axează pe o diversitate de programe care vizează activităţi bazate pe dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi, într-un mod extrem de plăcut şi recreativ. Tinerii sunt aşteptaţi să facă excursii pe munte, foc de tabără, călărie, înot, fotbal, tiroliană, dar şi workshop-uri inspiraţionale pe teme de literatură, teatru, film, muzică, astrologie, psihologie practică şi antreprenoriat.

Adolecenţii îşi vor dezvolta creativitatea şi gândirea antreprenorială printr-un mix echilibrat de activităţi coolturale trăind 7 zile cât în 7 luni sub atenta supraveghere a personalului specializat.

Mai multe detalii şi informaţii despre înscrieri pe www.book-land.ro/tabara

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană naţională, vizitând în 3 ani peste 40 oraşe şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe BookLand Evolution şi site-ul inPractica.ro îi vor completa abordarea social-educaţională asumată. 

By

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu