Treceți la conținutul principal

Agentia Gav face trailere pentru cartile unei edituri din Italia

Agentia romaneasca independenta Gav a fost aleasa sa creeze book trailers pentru editura Longanesi, una dintre cele mai importante edituri din Italia. 

Productiile audiovizuale Gav pentru Longanesi reprezinta instrumente B2B, fiind destinate in primul rand distribuitorilor de carte. 


"Book trailers sunt o forma insolita si in acelasi timp eliptica de comunicare pentru tiparele "clasice" ale categoriei. Acestea sunt pandantul a ceea ce denumim in cinema "vorspanuri" sau "trailere", adica niste mini-filme care prezinta creativ, ca un story cinematografic, povestea cartii", a explicat Lucian Georgescu, managing partner Gav. 

"Este un produs nou, in categoria web video", a completat Lucian Georgescu.


Creatiile vizuale Gav, regizate de directorul de creatie Marius Rosu, au fost deja lansate intr-o perioada de activitate intensa dominata de marile targuri de carte, precum cel recent de la Frankfurt.

Fondata in anul 1946 de catre jurnalistul si umoristul italian Leopoldo Longanesi (1905-1957), editura Longanesi are sediul in Milano, fiind recunoscuta pentru inclinatia catre nonconformism.

Dintre cei mai populari autori care au fost publicati de editura Longanesi pot fi mentionati: Patrick Süskind, Wilbur Smith, Michael Ende, Isaac B. Singer, William Golding, Elizabeth George, Clive Cussler, Jostein Gaarder, Marianne Fredriksson, Vikram Seth, Patrick O’Brian, Marion Zimmer Bradley, cat si autori italieni precum Tiziano Terzani, Sergio Romano, Federico Zeri, Piero Ottone, Piergiorgio Odifreddi, Marta Morazzoni, Giuseppe Conte sau Marco Buticchi.

Gav, agentie romaneasca independenta, si-a inceput activitatea in anul 2003, impreuna cu atelierul de marketing cultural Balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu. In 2007, GAV a creat si implementat programul „Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007”. 

sursa

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu