Vara asta citeşti Thriller în ritmuri de ... muzică bună!

Editura Litera împreună cu  Jurnalul Naţional şi Lecturi Urbane sărbătoresc cea de-a şasea ediţie a festivalului de muzica B'estFest Summer Camp, dăruind mii de cărţi petrecăreţilor aflaţi pe iarba din Tunari, pe malul Lacului Pasărea, la sărbătoarea muzicii.

Cei aflaţi la festival vor putea primi cărţi din colecţia Thriller – editate de Litera. Acţiunea face parte dintr-o serie de evenimente sociale ce au ca scop încurajarea lecturii pentru tineri şi nu numai.

Ideea principală a acestei activităţi culturale care va avea loc la B'estFest, poate fi rezumată astfel: fiecare carte are un ritm propriu care trebuie adaptat la personalitatea cititorului, iar dacă lectura este desfăşurată pe acorduri muzicale, provocarea de a continua lectura cu un următor roman, este extrem de incitantă. Acţiunea îşi mai propune cultivarea interesului pentru cărţi în rândul românilor şi promovarea lecturii în spaţiile publice şi are ca scop redeşteptarea interesului pentru carte şi lectură.

Şi pentru că este weekendul destinat muzicii bune, de calitate, Editura Litera, recomandă o lectură incitantă: colecţia Thriller.

Cea de-a şasea ediţie a festivalului B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în zilele de 6, 7 şi 8 iulie pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari, în nordul Bucureştiului.

În vara asta citeşti Thriller! O iniţiativă Litera, realizată cu ajutorul partenerilor Lecturi Urbane şi Jurnalul Naţional.

Despre colecţia Thriller

Sub deviza “În vara asta citeşti thriller de la Litera!” lansăm, împreună cu Jurnalul Naţional, o nouă colecţie de literatură de divertisment, la un preţ special 9,90 lei fiecare volum. Acţiune, suspans, confruntări, mistere, aventuri, crime, iată elementele definitorii ale colecţiei “Thriller”, care cuprinde cele mai bune titluri ai celor mai celebri autori ai genului: Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry, Mary Higgins Clark şi mulţi alţii.

sursa 
sursa foto