Treceți la conținutul principal

Cabinet juridic din Bucuresti solicita traducator tehnic de specialitate

Cautam traducatori specializati in urmatoarele domenii:

- MECANICA: limba germana si limba engleza

Pentru traduceri specializate brevete de inventie din limba straina in limba romana.

 
Cerinte obligatorii:

- Traducatorul trebuie sa fie absolvent de facultate tehnica corespunzator domeniului solicitat (exemplu: sa fie absolvent de TCM sau orice facultate cu profil mecanic pentru prima pozitie). Nu se accepta filologi sau traducatori cu alte specialitati pentru ca nu inteleg domeniul tehnic.
- Traducatorul trebuie sa aiba o foarte buna cunoastere a limbii straine, inclusiv practica in domeniul solicitat, respectiv sa aiba la activ traduceri tehnice efectuate.
- Traducatorul trebuie sa poata elibera factura fiscala. In cazul in care toate celelalte cerinte sunt satisfacute, se poate astepta inceperea colaborarii pana cand traducatorul isi constituie o forma legala de societate care sa poata elibera factura.
- Traducatorul trebuie sa fie capabil sa poata efectua traducerea la termenul solicitat (care este agreat de comun acord inainte de inceperea lucrului).

Beneficii Oferite

 

pretul serviciilor se discuta individual in functie de domeniul tehnic.

 

Descrierea firmei

Founded in March 1995, CABINET M. OPROIU is a private professional partnership specialized in acquiring, maintaining and enforcing patents, trade mark registrations and industrial designs, acting in a legal and economic environment where the private practice in patent and trademark counseling has returned in 1992 after almost 50 years of absence.

The aim of the firm since the early years was to create not only a high quality level of advice as far as industrial property is concerned, but also to create a benchmark for the profession of counsel in Romanian private practice, taking into consideration the youth of the profession.

Companie
CABINET M. OPROIU
 
Posturi disponibile
1
Nivel experienta
6 - 12 luni
Tip contract
Full-time
Nivel studii
Facultate (absolvent)
Localitate
BUCURESTI
Valabilitate
23-01-2012 : 22-02-2012
sursa

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.