Treceți la conținutul principal

O agenţie literară în formare pentru cei interesaţi

Puteţi lua legaătura cu Ioana Dumitrachescu printr-un comment la postarea sa de pe Facebook. Pentru conformitate, vă rog să menţionaţi că sursa de informare este blogul 1traducator. Mulţumesc.

 Postarea publicată de Ioana Dumitrachescu

Dragilor, în curând (sper ca până la sfârșitul anului acesta) voi înfiinţa o agenţie literară. Gândul acesta îmi era în minte de ceva timp, iar acum a venit momentul să o fac.


România duce lipsă de agenţii literare, avem doar 2 sau 3 și toate se ocupă de import. Toate aduc autori străini, preferabil autori bestseller care să asigure vânzarea cărţilor, dar nimeni nu se încumetă să se ocupe de autorii români și să le ofere șansa de a ajunge în străinătate cu cărţile lor.
 

Credeţi-mă! Avem autori foarte buni! Avem autori care dincolo ar fi citiţi și apreciaţi. Ei bine, eu vreau să mă ocup de autorii noștri, să le fac legătura cu lumea din străinătate. Știu că e mult de muncă, mult de învăţat, multă convingere de dezbătut, dar eu cred că merită efortul.
 

Așa că am nevoie de o echipă! Vreau ca această agenţie literară să deschidă porţi spre o lume diferită, cititori numeroși și valori preţuite. Nu știu dacă realizaţi cât de mult contează ca o ţară să aibă autori bine vânduţi, autori care fac istorie, nu doar pe plan economic, dar și turistic, cultural, spiritual.
 

Deci, cei care aveţi curajul să vă alăturaţi în această frumoasă nebunie, vă aștept mesajele. 

Voi avea nevoie de traducători, marketeri, PR, și evident iubitori de carte care doresc să devină agenţi literari la rândul lor.

Vă îmbrăţișez!

 

 

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.