Treceți la conținutul principal

Incepe Kilipirimul de toamna! (26-30 octombrie)

 
De miercuri, 26 octombrie, pana duminica, 30 octombrie, are loc la etajul 2 al Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi, editia din aceasta toamna a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount din Romania, unde cele mai insemnate edituri autohtone isi asteapta vizitatorii.

„Intr-o perioada in care tonalitatea discursurilor legate de numarul cititorilor autohtoni e din ce in ce mai sumbra, noi, organizatorii celui mai important targ de carte cu discount, ne bucuram ca le putem oferi iubitorilor de carte din capitala o noua ocazie de a cumpara carti importante la preturi de nerefuzat. Exista, desigur, si magazine viruale din care cititorii din Romania pot cumpara carti la pret redus, insa Kilipirim le ofera iubitorilor de lectura sansa de a alege in «cunostinta de cauza» acea bucurie care ne-a insotit dintotdeauna in intalnirea cu povestile: placerea de a rasfoi volumul inainte de a-l achizitiona”, a declarat Louisa Udrescu, organizatorul evenimentului.

Timp de 5 zile, pe iubitorii de lectura din capitala ii asteapta la Kilipirim o oferta impresionanta de carte: mii de volume pentru care editorii autohtoni au gandit cele mai avantajoase reduceri: de la titluri cu preturi de neratat (carti ale autorilor laureati cu Premiul Nobel pentru literatura, la pret de 5 lei), pana la pachete speciale, tombole si discounturi generale care incep de la 30% si ajung pana la 90%. 

Ceaiurile sau specialitatile de cafea, o oferta interesanta de auxiliare si jucarii, precum si antichitati si o serie de produse potrivite drept cadouri pentru sarbatori – si acestea la preturi preferentiale – completeaza oferta editiei de toamna a targului de carte Kilipirim.

Materialele ezoterice si conferintele pe teme de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii din cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” reprezinta un un motiv in plus de a trece pragul acestui eveniment.

Editura Herald va fi prezenta si anul acesta, cu o oferta de peste 250 titluri care acopera o gama variata de domenii: mindfulness, stiinta, filosofie, psihologie, zen, texte fundamentale etc. Printre noutatile editoriale care vor fi disponibile la stand se numara Mindfulness si neurobiologie de Daniel J. Siegel, Arta alchimiei de Albert cel mare si Toma d`Aquino, Destramarea curcubelului de Richard Dawkins, Strapungerea spre fiinta de K.G. Dürckheim, Tractatus Aureus de Hermes Trismegistos si multe alte carti pentru care vizitatorii  vor dispune de reduceri intre 20% si 70%. 

De mai bine de 20 de ani, KILIPIRIM ramane unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din capitala, fiind nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu