Treceți la conținutul principal

Blood network: donează sânge și mergi la UNTOLD!

Image result for pay with blood 2016După succesul incredibil pe care campania PAY WITH BLOOD l-a avut anul trecut, cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, reia campania de donare de sânge, într-o variantă mult mai complexă și cu o nouă identitate, BLOOD NETWORK.

În plus, UNTOLD împreună cu singura platformă tehnologică de donare de sânge din România, Și Eu Donez, au pus bazele primei Rețele a Donatorilor Benevoli de Sânge. Membrii platformei vor fi anunțați prin newsletter sau telefon, dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din județul lor. 

Sistemul poate să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului.

Campania BLOOD NETWORK debutează în data de 7 iulie și se va desfășura în toate Centrele de Transfuzii din țară până în 29 iulie. Mai mult decât atât festivalierii vor putea dona și la caravana mobilă din Cluj-Napoca în zilele de 15,16,17 iulie și la București în zilele de 18, 19, 20 iulie.

Cum funcționează mecanismul

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (https://www.reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto și Faithless.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe siteul www.untold.com/bloodnetwork, primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

ADRIAN CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD "Suntem încântați că o idee care părea îndrăzneață anul trecut, a reușit să fie atât de bine primită de publicul din România. Anul acesta, campania de donare de sânge va căpăta o nouă formă și o amploare și mai mare. Alături de partenerii de la și eu donez vom încerca să îi facem conștienți pe tineri de importanța donării de sânge și să îi obișnuim să facă acest lucru de mai multe ori pe an, astfel încât să răspundă pozitiv la apelurile multiple ale sistemului sanitar din România. Împreună, donatori și partneri, construim prima bază de donatori benevoli de sânge din România."

scrisă de Anca Murgoci
sursa: dcnews.ro 

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu