„Refracție” – un spectacol multifuncțional necesar


Asociația UMA ED ROMNIA și Club Control vă invită la premiera spectacolului „Refracție”.
Evenimentul va avea loc pe 1 noiembrie 2015, în Club Control, la ora 19:00 și la ora 21:00.


Ideea spectacolului „Refracție” a pornit de la volumul „Mâini cuminți. Copilul meu autist” (Polirom, 2015), semnat de Ana Dragu. Scopul acestui spectacol este acela de a explora și reda percepțiile persoanelor cu autism, de a oferi publicului bucureștean ocazia de a înțelege mai bine universul interior al acestora..

Un concept multi –performance presupune o echipă eterogenă, în care fiecare membru are o contribuție aparte: Nicoleta Lefter – actriță (Teatrul Odeon, Unteatru, Cafe Godot), Silvia Călin – coregraf („Viaţa lui Helge”, „Top Dogs”, „Aleargă”), Velica Panduru – scenograf (premiul UNITER, pentru cea mai bună scenografie, 2009), George D. Stănciulescu – compozitor (nume de scenă: LeVant sau Ad Ombra), Mihai Păcurar – scenograf și artist video, Ruxandra Bunea – psiholog atestat in psihologie clinică.

Seara de 1 noiembrie marchează și lansarea celui mai recent număr al revistei Arte & Meserii care continuă să pună accentul pe poveștile din artă ce merită a fi spuse mai departe. După o pauză de doi ani, în care revista Arte & Meserii a apărut doar în format online, 136 de pagini printate își fac apariția (din nou) sub forma numărului 12 din revistă.
**

Program de reprezentații:
Luni 26 octombrie 2015- ora 22.00 - Avanpremiera
Duminica 1 noiembrie 2015 - ora 19.00 și ora 21.00 – Premiera
Marți 3 noiembrie 2015 - ora 19.00
Miercuri 4 noiembrie 2015 - ora 19.00 si ora 21.15

Spectacolul „Refracție” este finanțat de Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB și Primăria Municipiului București, în cadrul programului cultural „Ești București 2015”. Proiect cultural organizat în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Scris de