Treceți la conținutul principal

Lansarea volumului Destinul lupului singuratic, de Adrian Christescu



Vineri, 9 octombrie 2015, ora 18:00, în cadrul librăriei CărtureÈ™ti din Palas Mall IaÈ™i, va avea loc evenimentul de lansare al volumului „Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu, apărut la Adenium. Vor participa: Adrian Christescu, Bogdan Ulmu, Mihai Vacariu È™i Daniel Șandru, director editorial Adenium.

Volumul este un roman captivant cu un personaj principal carismatic. Virgil nu este un supererou și nici un asasin plătit. El este, pur și simplu, un bărbat puternic, înzestrat cu o structură fizică de fier și cu un mental deplin echilibrat, un soldat perfect antrenat în misiunile din teatrele de război apărute în Europa la sfârșitul secolului trecut. Un maestru al supraviețuirii în condiții cumplite, un luptător implacabil pentru apărarea cu orice preț a principiilor care ar trebui să ne călăuzească oricând, oriunde.

Adrian Christescu s‑a născut în 1968 în Târgu MureÈ™. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” (1986), a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din IaÈ™i (1988‑1993) È™i pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” (2004‑2008). Din 1992, a lucrat în vânzări pentru diverse societăți comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de IaÈ™i (2006‑2007), după care È™i‑a continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său Trofeul (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul InternaÈ›ional de Carte din IaÈ™i.

Lansarea va avea loc vineri, 9 octombrie 2015, ora 18:00, în librăria Cărturești din Palas Mall Iași. La eveniment vor participa: Adrian Christescu, Bogdan Ulmu, Mihai Vacariu și Daniel Șandru, director editorial Adenium.

Anunţ postat cu acceptul editurii Adenium.

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband È™i întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunÅ£a pe revoltaÅ£i. Și, fireÈ™te că aveau dreptate să spună că acÅ£iunile acestor jefuitori, incendiatori È™i tâlhari sunt demne de dispreÅ£ È™i criminale, È™i că poliÅ£ia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a È™ocului È™i-a indignării a avut ceva extrem de fals È™i ipocrit.  Căci deputaÅ£ii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanÈ™a de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. ÃŽn ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice È™i la apariÅ£ia unei culturi aproape universale a egoismului È™i a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiÈ›ii inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. ÃŽn multe judeÈ›e din zona Moldovei (considerate judeÈ›ele cele mai sărace din È›ară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării È™i dorm înghesuiÈ›i cu fraÈ›ii È™i surorile. Un ieÈ™ean s-a decis, din dorinÈ›a de a face bine, să schimbe viaÈ›a celor mai puÈ›in fericiÈ›i. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp È™i resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează È™i despre cum arată acum viaÈ›a celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu