CURSURI de limbi străine la Biblioteca ,,Antim Ivireanul” (Vâlcea)

Image result for Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” din VâlceaBiblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” din Vâlcea vine cu noi surpinze pentru iubirorii de limbi străini, organizând cursuri gratuite pe perioada verii. Astfel, secţia de carte în limbi străine din cadrul bibliotecii judeţene organizează, împreună cu voluntarii străini EVS (European Volunteer Service), o nouă serie de cursuri de învăţare a unor limbi străine.

Programul stabilit de biblioteca este următorul: în ziua de luni de la 17.00 la 18.00 se poate învăţa portugheza, marţi, de la aceeaşi oră nepaleza, miercuri, în acelaşi interval orar, limba HINDI, iar de la 18.00 la 19.00 spaniola, joi, de la 17.00 la 18.00 limba turcă, iar vineri de la aceeaşi oră italiana.

Voluntarii străini sunt veniţi prin următoarele proiecte: „Young volunteers for Rural action” , implementat de ATFPDR (Asociaţia Tinerilor Formatori pentru Promovarea Dezvoltării Rurale), „Green life", implementat de FCASEC (Forumul Cetăţenesc pentru Acţiune Socială şi Educaţie Civică) şi „Young volunteers for rural entepreneurship", implementat de ATFPDR. Cursurile sunt gratuite şi se adresează începătorilor. 

Scris de 
sursa: voceavalcii.ro