Kilipirim 2015: Reduceri de pana la 90% sau carti la 1 leu

Peste 10.000 de titluri la preturi „de kilipir” ii asteapta pe cititori la editia din aceasta primavara a targului de carte cu discount Kilipirim.

Volume pentru copii si tineret, dar si pentru cititorii experimentati, deopotriva beletristica, non-fictiune si albume de arta, muzica, albume de benzi desenate, agende, jurnale, ceaiuri speciale – acestea sunt produsele care compun oferta expozantilor, pe parcursul celor cinci zile de targ (25-29 martie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00), la Galeria Dalles, potrivit stiri.tvr.ro.

Bestsellerul anului 2014, Pas cu pas, cartea presedintelui Klaus Iohannis publicata de Editura Curtea Veche este, cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate volume ale targului. Oferta editurii, de peste 1000 de titluri, include carti de dezvoltare personala si profesionala, literatura contemporana, carti pentru copii, sanatate si nutritie, gastronomie, relatii de cuplu, volume care au reduceri importante de pret, de pana la 90%.

Editura Humanitas vine la Kilipirim cu peste 700 de titluri si carti la preturi „rotunde”, de 5, 10, si 15 lei.
O oferta asemanatoare in ceea ce priveste numarul de titluri au si cei de la Polirom, cele mai multe dintre volume avand un discount de 30%. Oferta editurilor Polirom si Cartea Romaneasca e completata de o serie impresionanta de titluri (peste 300) la pretul special de 9,99 lei.

Editura Litera le propune iubitorilor de carte care vor trece pragul Kilipirim aproximativ 700 de titluri, ale caror preturi au fost ajustate cu pana la 63%. Oferte speciale: Sylvia Day -40%, ghiduri turistice TOP10 -35%, Dictionarul elevului destept -40%, Labirintul -23%, SERIA DISNEY 25-40%.

La standul Editurii Nemira, titlurile au o reducere generala de peste 35%, insa exista si pachete-cadou, cu 50% reducere (seriile SF&F, Sven Hassel, Rodica Ojog Brasoveanu), plus multe carti la preturi speciale.

Peste 1000 de titluri ii asteapta pe vizitatorii Kilipirim la standul Editurii RAO. Beletristica, enciclopedii, carti de non-fictiune, ale caror preturi au fost injumatatite. in lista ofertelor speciale se inscriu si volumele de Jodi Picoult sau William Faulkner, care la Kilipirim vor costa doar 18 lei, precum si multe dintre titlurile din seria „RAO CLASS”.

Cartile cunoscutului prozator turc Ahmet Hamdi Tanpınar, unul dintre cei mai importanti romancieri si eseisti din literatura turca moderna, ii asteapta pe iubitorii de fictiune la standul Editurii Vivaldi din cadrul Kilipirim, precum si noi titluri semnate de Jeffrey Archer, Noah Gordon sau Pascal Mercier. Oferta generala a editurii include peste 100 de titluri, ale caror preturi au fost reduse cu pana la 70%.

Celebra serie Jurnalul meu haios, in 13 volume , isi asteapta cititorii la standul Editurii Orizonturi din cadrul Kilipirim. Important de retinut pentru toti cei interesati sa achizitioneze aceasta serie e faptul ca fiecare volum poate fi cumparat la pretul special de 10 lei. Cele peste 150 de titluri prezente la standul Editurii Orizonturi au reduceri substantiale, de pana la 60%.

Grupul Editorial Trei vine la Kilipirim cu o oferta de peste 350 de titluri, multe dintre acestea putand fi achizitionate la jumatate de pret. Pe lista recomandarilor speciale ale Editurii Trei se afla volume precum Regina adevarata de Erika Johansen, Cazul Linda de Leif G. W. Persson, Dupa ce ne-am intalnit, de Anna Todd, Ghici cine moare primul, de M. J. Arlidge, precum si cea mai recenta carte a tinerei regizoare Chris Simion, 40 de zile.

Cu peste 300 de titluri vin la Kilipirim si reprezentantii Grupului Editorial Corint (Corint, Corint Junior si Leda) si cu pachete promotionale, carti la pret unic si reduceri intre 25% si 70%. Pe lista recomandarilor speciale se numara: Seria Divergent de Veronica Roth, mai ales pentru cei care indragesc si cunoscuta ecranizare care ruleaza chiar in aceasta perioada, colectia de istorie – Corint Istorie, biografii ale unor personalitati din trecut (Grace de Monaco, Olga Romanova etc.) sau din prezent („Putin-Biografia interzisa” de Stanislav Belkovski).

Editura All le propune vizitatorilor Kilipirim peste 300 de titluri la preturi intre 5 si 10 lei.

Editura Philobia vine la Kilipirim cu 60 de titluri. Reducerile generale variaza intre 20 si 80%, dar vor exista si pachete speciale.

Editura Univers ii intampina pe cititori cu peste 100 de titluri, ale caror preturi au fost reduse cu pana la 70%. Ca si la celelalte editii, multe dintre cartile disponibile vor avea preturi fixe, de 5, 7 si 10 lei. Cele mai recente aparitii ale editurii Univers vor fi si ele disponibile cu reduceri cuprinse intre 30 si 70%. Calatoria unei femei care nu se mai temea de imbatranire, de Gabriel Osmonde (pseudonimul lui Andreï Makine), Zero Zero Zero, de Roberto Saviano (autorul bestsellerului Gomora) sau Donul linistit, de Mihail Solohov (laureat al Premiului Nobel pentru Literatura) pot fi achizitionate la Kilipirim, la jumatate de pret.

In anul centenarului lui Alan Watts, Editura Herald aduce cateva carti importante semnate de acesta, Viata ca extaz si intelepciunea nesigurantei. O reeditare mult-asteptata este si Zen si artele martiale care acum va fi din nou disponibila la standul editurii.

Cartile pentru copii sunt bine reprezentate la Kilipirim, in special de ofertele editurilor Aramis si Minerva. La standul lor, cititorii vor avea ocazia de a descoperi carti la preturi de 3 lei, 2 lei si chiar 1 leu.

Carti pentru cei mai mici cititori se gasesc si la standurile editurilor PRUT si Girasol.

La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

sursa