Treceți la conținutul principal

HBO organizează un nou concurs de scenarii. Episodul 1

În calitate de producător de ficțiune, HBO România lansează un nou concurs de scenarii, EPISODUL 1, care vizează o singură secțiune: serial original.


Image result for hboÎncepând cu 17 februarie, și până pe 15 mai 2015 doritorii pot intra în competiție încărcând pe pagina de concurs scenariul primului episod al unei serii TV originale care respectă cadrele unui proiect HBO.

În vederea dezvoltării și producției unei/unor serii TV destinate și adecvate brandului, HBO România caută scenarii autentice, îndrăznețe și originale, centrate pe realități românești, care spun o poveste puternică și aduc cel puțin un personaj memorabil în scenă.

Scenariile finaliste vor fi analizate și evaluate de către un juriu de specialiști în producție originală HBO Romania și HBO Europe. Finaliștii vor fi anunțați în data de 3 august 2015, iar oricare dintre aceste proiecte poate deveni următorul serial original HBO Europe,  realizat în România.

Câștigătorul concursului va fi anunțat pe data de 24 august 2015 și va primi un premiu de 2500 de dolari.

Mai multe informații despre concurs pot fi găsite pe http://www.hbo.ro/episodul1.

Scris de

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Mike Yung, o voce extraordinară (artist al străzii, NY)

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrHfWKeTDEI?start=2" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K-N8W3s2yYQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>