Editura ACT și Politon caută autori de cărți pentru copii

ACT și Politon - Autori de cărți pentru copii
Lansată anul trecut, editura ACT și Politon, concentrată pe piața de audiobook-uri, îşi dorește să dezvolte o nouă categorie de cărți vorbite, anume cele pentru copii.

Au anunțaț recent pe blogul lor că sunt în căutare de autori pentru acest gen:
Suntem în căutare de povești pentru copii! Povești originale, haioase, distractive, mai ales educative, aventuri interesante, în rime sau nu, cu personaje amuzante și captivante care să cucerească inimile copiilor.

Nu contează dacă sunteți scriitor profesionist sau dacă abia acum începeți să așterneți pe foaie primele rânduri, nu contează dacă ați debutat deja sau nu, nu contează ce vârstă aveți, tot ceea ce ne interesează este o poveste bună pe care să o transformăm într-un audiobook de excepție pentru copii.

Dați frâu liber imaginației și reintrați în universul copliăriei, pentru a aduce noi și noi lumi de vis pe care copiii să le asculte, iar povestea dumneavoastră poate fi unul dintre următoarele audiobookuri publicate la ACT și Politon.
Singura condiție de trimitere a manuscriselor este ca acestea să nu fi fost publicate în altă parte, pentru că ACT și Politon dorește să vină pe piață cu autori noi. În cazul în care un manuscris este acceptat, acesta va fi înregistrat în studioul editurii de către un actor profesionist și va beneficia apoi de un tiraj de 1.000 de CD-uri și de o promovare și distribuție consistentă, la nivel național.

Detalii despre ce și unde trebuie să trimiteți găsiți pe blogul editurii ACT și Politon.

de  
sursa: hyperliteratura.ro