Treceți la conținutul principal

Carti semnate de cei mai recenti laureati ai Premiilor Nobel pentru Literatura si Pace, la Kilipirim, editia de toamna 2014

Kilipirim - editia de toamna 2014O oferta impresionanta de carti la preturi „de kilipir”, peste 7.500 de titluri, ii asteapta pe cititori la editia din aceasta toamna a celui mai important targ de carte cu discount, Kilipirim. Volume pentru copii si tineret, dar si pentru cititorii experimentati, deopotriva beletristica, nonfictiune si albume de arta – acestea sunt produsele care compun oferta expozantilor, pe parcursul celor 5 zile de targ (29 oct.-2 nov., zilnic intre orele 10.00 si 22.00), la Unirea Shopping Center – et. 2, Aripa Calarasi.

Romanul Dora Bruder, semnat de cel mai recent castigator al Premiului Nobel pentru Literatura, Patrick Modiano, este una dintre cartile care isi asteapta cititorii la standul Editurii Rao din cadrul Kilipirim. Oferta Rao include peste 1000 de titluri si reduceri care incep de la 30% si merg pana la 70%. Pe lista recomandarilor speciale se afla cartile din seria „de buzunar” pentru adulti, care, la Kilipirim, vor costa doar 12 lei, precum si cele din seria „de buzunar” pentru copii, la 9 lei. De asemenea, in lista ofertelor speciale se inscriu si volume de Jodi Picoult sau William Faulkner care, la Kilipirm, vor costa doar 18 lei, precum si multe dintre titlurile din seria „RAO CLASS” (reduse, de la 50-60 lei la 28 lei).

Aramis este una dintre editurile la standul careia, in cadrul Kilipirim, cititorii vor gasi peste 10 titluri care costa doar 1 leu. Oferta editurii include peste 250 de titluri si reduceri care incep de la 25% si ajung pana la 70%. Lista ofertelor speciale include titluri la 1 leu, 2, 3 si 5 lei. Caietele de Abecedar la doar 3 lei, precum si cele mai noi povesti clasice pentru copii, realizate la o calitate grafica de exceptie, la doar 6 lei sunt doua dintre titlurile care, cu siguranta, vor constitui o atractie pentru parinti.

La standul Editurii Nemira, reducerile incep de la 35% si merg pana la 50%. In plus, vor exista si pachete-cadou, cu 40% reducere, si multe carti la pretul special de 10 lei. Indragitul roman Doctor Sleep al lui Stephen King, Revolta – ultimul volum din seria Jocurile Foamei, bestseller international publicat in 32 de tari, al lui Suzanne Collins sau volume semnate de Olga Ojog-Brasoveanu, cea mai cunoscuta autoare romana de romane politiste – acestea sunt doar o parte dintre recomandarile speciale ale editurii.

Memoriile celei mai recente castigatoare a Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, este doar unul dintre cele peste 700 de titluri cu care Editura Polirom vine la Kilipirim. Cartile de la standul Polirom si Cartea Romaneasca au un discount de 30%, oferta fiind completata de o serie impresionanta de titluri (peste 300) la pretul special de 9,99 lei.

Curtea Veche Publishing a pregatit pentru editia din aceasta toamna a Kilipirim 550 de titluri la preturi speciale, peste jumatate dintre acestea avand preturi cu 60-80% mai mici decat in librarii. Editura si-a propus sa ofere multe surprize, asa ca multe dintre carti vor putea fi achizitionate cu un pret chiar sub 10 lei. Cateva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului Curtea Veche Publishing sunt Acasa la Jamie de Jamie Oliver (de la 88 la 25 lei), Totemul lupului de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), Comunicarea cu oamenii dificili (de la 24 la 8 lei), Biblia sanatatii femeii (reducere de la 53 la 20 lei).

Spre deosebire de editiile anterioare ale Kilipirim, Editura Humanitas va aduce la targ, pe langa indragitele carti din oferta, si o serie de jocuri pentru copii si albume de arta. La standul editurii, cititorii vor putea regasi peste 700 de titluri, intre care si carti la preturi „rotunde”, de 5, 10, si 15 lei.

La aceasta editie a targului de carte Kilipirim, Grupul Editorial Trei vine cu o oferta de peste 300 de titluri: reducerile practicare sunt de 30%, insa exista si o oferta speciala: peste 150 de titluri vor avea pretul promotional de 10 lei. Cartea Lolei Lafon, Fetita care nu zambea niciodata, povestea legendarei gimnaste romance Nadia Comaneci, care a trebuit sa plateasca pentru propria maturizare, se afla pe lista recomandarilor speciale ale editurii.

Anul acesta, Editura Herald e prezenta la Kilipirim cu peste 240 de titluri, ce au reduceri cuprinse intre 35 si 65%. De la cea Dao De Jing, cel mai cunoscut text clasic daoist, reeditat si imbunatatit, pana la Valtoarea mintii, cea mai recenta carte a renumitului Dr. Daniel Siegel publicata in limba romana, dedicata mintii adolescentului, si chiar pana la fascinantul Kabat Zinn cu al sau titlu Mindfulness zi de zi, toate aceste noutati editoriale sunt disponibile la editia de toamna a targului. Printre numeroasele recomandari „de kilipir” din acest an se numara: Doctrina Kabbalei, la numai 10 lei sau Kafka, Nietzsche si Oscar Wilde – cele 3 titluri din colectia COLIBRI se gasesc in targ la doar 14.5 lei.

Peste 450 de titluri vor regasi cititorii la standul Editurii Litera din cadrul Kilipirim, editia de toamna 2014: carti pentru copii, albume de arta, dictionare, enciclopedii, volume la preturi exceptionale, ale caror preturi au fost reduse cu 40%. Enciclopedia copilului destept, unul dintre cele mai indragite volume pentru copii, cartile din seria Disney (Doctorita Plusica, Violetta) sau albume exceptionale de arta, precum cel dedicat Vaticanului, acestea sunt doar o parte dintre recomandari.

200 de titluri, cu reduceri care incep de la de 30% si ajung pana la 60% ii asteapta pe cititori si la standul Editurii Prut – o oferta bogata de carte pentru copiii de toate varstele, dar si pentru parinti: de la carte educativa, povesti si carte-jucarie la capodopere ale literaturii romane si universale, atlase tematice si enciclopedii. Atlasul lumii pentru cei mici, Secretul lui Mos Craciun, precum si volumele din seria „Lipeste, coloreaza si invata” sunt doar o parte dintre recomandarile speciale.

Editura House of Guides va fi prezenta la Kilipirim cu o oferta de peste 120 de titluri. Reducerile incep de la 20% si merg pana la 70%, iar pe lista recomandarilor speciale se afla volume de interes pentru cei pasionati de gastronomie, precum Vinul in bucate de Valentina Iordan sau cartea Paste si risotto, alaturi de carti din zona de sanatate alternativa (Reflexolofgia zi de zi. 100 de masaje pentru a-ti fi bine de Carla Gaspar) sunt o parte dintre titlurile pe care cititorii le vor regasi la standul Editurii House of Guides din cadrul Kilipirim.

In cadrul targului de carte KILIPIRIM, va avea loc si Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, unde vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

de D.S.     HotNews.ro

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Mike Yung, o voce extraordinară (artist al străzii, NY)

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrHfWKeTDEI?start=2" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K-N8W3s2yYQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>