Încep înscrierile pentru Antologia de Poezie şi Proză “Iarna scriitorilor români din întreaga lume”STARPRESS 2015

Revista “STARPRESS" anunţă începerea înscrierilor pentru Antologia de Poezie şi Proza “Iarna scriitorilor români din întreaga lume”, STARPRESS 2015. Organizatorii anunţă că înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Prioritate în paginile Antologiei “Iarna scriitorilor români din întreaga lume”, STARPRESS 2015 ” vor avea câştigătorii şi participanţii la Concursurile Internaţionale de Poezie şi Proză Pentru Românii din Întreaga Lume “STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicaţi de Revista internaţională STARPRESS, www.valcea-turism.ro, şi în propriile antologii, cei care sunt recomandaţi, precum şi scriitorii care doresc să fie publicaţi.

Antologia “IARNA SCRIITORILOR ROMÂNI DIN INTREAGA LUME”, STARPRESS 2015 va fi lansată şi mediatizată la evenimentele de carte din ţară şi la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii din ţară şi din străinătate şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, comunităţi româneşti din întreaga lume, ambasade, consulate etc.", scrie organizatoarea evenimentului, dna Ligya Diaconescu.

"Avem alături de noi, pentru mediatizare, 76 de ziare şi reviste, posturi de radio şi TV din diaspora, cu care ne aflăm în parteneriat media, precum şi în alte numeroase organisme media din România şi diaspora şi Agenţii de Ştiri din ţară şi străinătate.", mai declară organizatoarea.

Informaţiile despre înscrierea la eveniment pot fi accesate la http://www.vâlcea-turism.ro/j15/index.php?option=com_content&view=article&id=2383:concursul-internaţional-de-poezie-starpress&catid=20:concurs-poezie&Itemid=36

scrisă de Loredana Diacu
sursa: epochtimes-romania.com