Campania naţională Te așteptăm în librărie 2014 (1 august – 1 noiembrie)

În perioada 1 august – 1 noiembrie 2014 Editura Herald anunţă lansarea celei de-a VI-a ediţii a campaniei naţionale  Te așteptăm în librărie 2014  care se desfăşoară anul acesta sub sloganul Explorează! Cărţile te orientează.


Anul acesta echipa editurii te îndeamnă să foloseşti timpul liber de peste vară pentru a explora prin cărţi lumea din interiorul tău şi, prin experinte incitante, lumea din jurul tău! În perioada 1 august – 1 noiembrie 2014, orice carte Herald cumpărată din librăriile partenere înscrise în campania  Te așteptăm în librărie te poate înscrie în cursa pentru premiile tombolei.

Pentru că citeşti şi explorezi înăuntru tău, ești premiat cu instrumentele necesare pentru explorarea în exterior: zboruri cu parapanta şi cu biplanul de epocă şi lecţii de zbor cu avioane ultrauşoare, scufundări de agrement, cursuri de dezvoltare personală, telescoape, microscoape, corturi şi pachete de cărţi! 

Pentru această ediţie a campaniei, editura Herald a ales să ofere în peste 100 de librării din ţară, o reducere de 20% aplicată pentru 40 de titluri, 40 de ghizi care acoperă domenii de interes variate -  filosofia minţii, ştiinţă, parentaj, civilizatii antice, psihologie şi psihoterapie, religie şi altele.

Detalii la www.teasteptaminlibrarie.ro

Scris de