Ateliere de quilling (pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani) – Tablouri de toamnă

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, să participe la Atelierele de Quilling – Tablouri de toamnă, organizate în perioada 1 – 5 septembrie 2014, între orele 16,00 și 18,00.

În cadrul Atelierelor de Quilling, copiii vor învăţa să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea tablouri cu flori și peisaje de toamnă. Participând la aceste ateliere, cursanții vor avea ocazia să se convingă de faptul că pot crea lucruri minunate şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta un hobby pe care îl pot exersa apoi şi în familie.


Atelierele sunt structurate în 5 sedinţe, care se vor desfășura de luni până vineri, între orele 16.00 – 18.00 și vor fi susţinute de către Daniela Stanciu – trainer cursuri și ateliere Aventura Dezvoltării.
Ateliere de quilling - Tablouri de toamna
Costurile de participare sunt de 190 Ron/participant, iar înscrierile se pot face în limita a 15 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.305.60.31.


Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, MediaIQ, Delaco Fan Brânză
Partener ştiinţific: DaVinci Learning
Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, EduRomania – Portalul educației din România.

By