Treceți la conținutul principal

O nouă oportunitate pentru persoanele interesate de voluntariat pe o perioadă de 4 zile la FITS!

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu caută voluntari în formă, entuziaști și competenți pentru a alcătui echipa de ghizi solicitată de compania britanică ”Architects of Air” pentru proiectul Mirazozo.

Sunt necesari 30 de voluntari, cu vârsta minimă de 18 ani, cunoscători ai limbii engleze, care vor îndruma publicul printr-o structură gonflabilă inedită denumită Luminarium. Aceasta va fi amplasată în Piața Mică din Sibiu, în perioada 6-9 iunie (vineri, sâmbătă,duminică și luni), programul zilnic de vizitare fiind de 9 ore (de la 12.00 la 21.00). Veți fi repartizați în 3 echipe de câte 10 persoane/tură, fiecare tură însemnând 3 ore. Participanții vor semna un contract de voluntariat pe perioada mai sus menționata.

Vă asigurăm că va fi o experiență ce nu trebuie ratată!Aşteptăm CV-urile voastre în format europass + poză, până în data de 23 mai pe adresele de e-mail de mai jos:

Tudor Dutu: e-mail: tud.dutzu007@gmail.com, nr. tel.:0754 541 854
Ana Maria Fleaca: e-mail: mfleaca@yahoo.com, nr. tel.:0753 043 686

sursa: sibfest.ro

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu