Lansarea celui mai recent roman a lui Julian Barnes

Julian Barnes andPat Kavanagh, the ‘heart’ of his life, in 1991 
Miercuri, 7 mai, de la ora 19:00, patru mari pasionaţi de literatura lui Julian Barnes vin la Librăria Bastilia să discute despre Niveluri de viaţă, ultima sa carte tradusă în limba română: Radu Paraschivescu, Marius Chivu, Luiza Vasiliu și Alexandra Rusu.Împreună cu ei vom medita nu doar la păcatul înălţimii, ci şi la pierderea adâncimii, cauzată, se pare, de zodia orizontalei în care trăim cu toţii. Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de altitudini (literare) rarefiate!
Ce se întâmplă când cineva pune laolaltă două lucruri care nu au mai fost puse niciodată laolaltă? Cel mai probabil lumea se schimbă, iar dacă ni se oferă o mărturie literară, suntem cu atât mai norocoşi.

Sigur, lucrurile se complică când experimentul se repetă cu doi oameni. Cum ar fi o actriţă celebră şi un aventurier pursânge. Cum ar fi, spre exemplu, Sarah Bernhardt şi Fred Burnaby, faimosul pionier al zborului cu balonul. Dar dacă şi atunci rezultatul se ridică la înălţime, respectivul scriitor ar putea fi unul de talia lui Julian Barnes sau poate chiar Julian Barnes însuşi.

Event Facebook aici.

Scris de
sursa foto