In acest weekend sunteti invitati la KidsEducation

inchide
Sambata, 26 aprilie, incepand cu ora 10:00, isi deschide portile KidsEducation, primul targ de oferte educationale pentru copii. Evenimentul este dedicat parintilor, bunicilor, profesorilor și, desigur, copiilor. Targul KidsEducation va putea fi vizitat gratuit in perioada 26-27 aprilie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. 


La targul KidsEducation vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani. Targul va fi deschis publicului sambata 26 aprilie, intre orele 10:00-20:00 si duminica, 27 aprilie, intre orele 10:00-18:00.

”KidsEducation este un eveniment pentru intreaga familie! Asa ca invitam parintii, bunicii, profesorii si educatorii sa ne viziteze. Am pregatit pentru ei multe activitati interesante. In plus, vizitatorii vor beneficia de cele mai bune oferte si vor afla cele mai noi informatii de la expozantii nostri, specializati in activitati de educatie pentru copii. ” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Expozantii au pregatit ateliere si lectii demonstrative, la care pot participa parintii si copiii care viziteaza targul. Acestea vor avea loc intr-un spatiu special amenajat si vor dura 30-60 de minute. Astfel, vizitatorii vor putea participa la lectia demonstrativa "Creative Thinking for Kids", atelierul "De ce citim", atelierul de improvizatie teatrala, mima si pantomima sau alte activitati interesante.
Pentru a vedea programul complet al lectiilor si atelierelor, vizitati siteul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Partener radio: Itsy Bitsy.
Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro, urbankid.ro, copilul.ro si GoKid.ro.
-----
Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii. KidsEducation este organizat de compania Jessco.
-----
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.
Monica Belitoiu
PR Specialist
0724.013.300
monica[at]jessco.ro
http://kidseducation.ro/
https://www.facebook.com/KidsEducation.ro 

de     HotNews.ro