Treceți la conținutul principal

LICITAȚIE! Cartea lui David Lynch cu autograful autorului!




David Lynch (n. 1946) este cunoscut pentru filmele sale cu o imensă doză de suprarealism, secvenţe de vis, elemente noir. Este cunoscut mai ales pentru Eraserhead (1978), The Elephant Man (1980), Dune (1984), Blue Velvet (1986), Twin Peaks (1990-91).

A câştigat patru premii Oscar. Este cunoscut şi pentru activitatea sa muzicală, debutând în 2001 cu albumul ”BlueBob”. Este mai puţin cunoscut pentru activitatea sa scriitoricească, dar se poate lăuda cu câteva capodopere (nu au apărut în română): Snowmen, The air is on fire, Works on Paper, Catching the Big Fish.

Anticariatul de noapte în parteneriat cu Hyperliteratura scoate la licitaţie volumul Catching the Big Fish, de David Lynch, cu autograful autorului.

Puteţi urmări aici şi autorul în cadrul unei sesiuni de autografe:



Volumul cu autograful lui David Lynch este extrem de rar, a fost publicat la Penguin Books în 2006, are 177 pagini, format 20 x 20 cm, text în limba engleză. Autograful a fost luat în 2007 la Los Angeles în cadrul unei lansări.
Pe piaţa internațională de carte şi printre cinefili, un autograf David Lynch se poate vinde chiar şi cu sute de dolari.




CONDIȚII DE PARTICIPARE și DURATA CONCURSULUI

Licitaţia se desfăşoară exclusiv între 3-10 februarie (ora 23:59) pe site-ul Hyperliteratura. Puteţi plasa ofertele dvs. (nu se acceptă oferte mai mici de 10 lei) în secţiunea de comentarii a acestei postări.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 10 lei.

Puteţi da like şi paginii de Facebook a Anticariatului de noapte şi puteţi profita de lichidarea de stoc a volumelor cu autograf de pe site.

scrisă de  
sursa

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu