LICITAȚIE! Cartea lui David Lynch cu autograful autorului!
David Lynch (n. 1946) este cunoscut pentru filmele sale cu o imensă doză de suprarealism, secvenţe de vis, elemente noir. Este cunoscut mai ales pentru Eraserhead (1978), The Elephant Man (1980), Dune (1984), Blue Velvet (1986), Twin Peaks (1990-91).

A câştigat patru premii Oscar. Este cunoscut şi pentru activitatea sa muzicală, debutând în 2001 cu albumul ”BlueBob”. Este mai puţin cunoscut pentru activitatea sa scriitoricească, dar se poate lăuda cu câteva capodopere (nu au apărut în română): Snowmen, The air is on fire, Works on Paper, Catching the Big Fish.

Anticariatul de noapte în parteneriat cu Hyperliteratura scoate la licitaţie volumul Catching the Big Fish, de David Lynch, cu autograful autorului.

Puteţi urmări aici şi autorul în cadrul unei sesiuni de autografe:Volumul cu autograful lui David Lynch este extrem de rar, a fost publicat la Penguin Books în 2006, are 177 pagini, format 20 x 20 cm, text în limba engleză. Autograful a fost luat în 2007 la Los Angeles în cadrul unei lansări.
Pe piaţa internațională de carte şi printre cinefili, un autograf David Lynch se poate vinde chiar şi cu sute de dolari.
CONDIȚII DE PARTICIPARE și DURATA CONCURSULUI

Licitaţia se desfăşoară exclusiv între 3-10 februarie (ora 23:59) pe site-ul Hyperliteratura. Puteţi plasa ofertele dvs. (nu se acceptă oferte mai mici de 10 lei) în secţiunea de comentarii a acestei postări.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 10 lei.

Puteţi da like şi paginii de Facebook a Anticariatului de noapte şi puteţi profita de lichidarea de stoc a volumelor cu autograf de pe site.

scrisă de  
sursa