Vrei sa scrii pe Umblu Liber?

Friends Playing on the BeachAm avut un vis, odata, pe care l-am atins la finalul lui 2010, dar care a sfarsit dupa doar cateva luni, de a aduna pe Umblu Liber oameni cu orizonturi cat mai largi pentru ca prin articolele lor, idei izvorate din experienta de viata si expuse prin propriile perceptii, sa aduca o contributie pozitiva realitatii in care traim.

Umblu Liber exista de 5 ani si jumatate. A pornit cu 4 articole si a ajuns la 2000 astazi. Ritmul maxim a fost de 69 de texte publicate intr-o singura luna – decembrie 2010, perioada in care echipa Umblu Liber numara 10 autori, fiecare reprezentand o piesa din puzzle. Din nefericire, fiecare a ramas fara inspiratie si, dupa cateva luni, au disparut cu totii.

De aceea, lansez din nou provocarea. Daca ai ceva de spus, dar nu ai o scena pe care sa o faci, in fata unei multimi pregatite sa inteleaga intrebarile tale existentiale ori revelatiile ce te bombardeaza, si crezi ca poti contribui cu un articol pe saptamana, trimite un text prin email la petru[at]umbluliber[pct]com.