Vrei să faci revista presei culturale ?


Dacă răspunsul tău la întrebarea din titlu este DA, noi îți oferim o șansă. Căutăm pe cineva pasionat de aceste publicații care să facă revista presei pe bookblog.ro pentru titluri precum: Revista 22, Revista Cultura etc.

Este vorba despre 5-6 titluri pe lună pe care va trebui să le devorezi și din care să ne spui ce ți s-a părut mai interesant. Deocamdată este vorba doar despre reviste românești, dar pot apărea și publicații în limba franceză. Te descurci și cu asta ?

Dacă vrei să scrii astfel de articole trimite-ne o revista presei făcută la 2 publicații culturale pe adresa andreea@bookblog.ro. Nu contează cât de vechi sunt revistele. Te rog, menționază în titlu Revista presei culturale. Nu avem încă un format pentru asta, așa că ai toată libertatea de mișcare. Căteva idei:- 2-3 paragrafe pentru fiecare publicație sunt suficiente

- Te încurajăm să dai dovadă de creativitate și de sinceritate în textele tale – nu vrem stereotipuri, ci părerea ta despre ce e mai important din numărul unei reviste

Vom căuta pe cineva timp de o săptămână, deci de azi până marțea viitoare [9 iulie a.c.] așteptăm mail-urile voastre. Dacă ești doritor trebuie să știi că va trebui să scrii rapid aceste texte pentru că este vorba despre un material a cărui grad de interes dispare repede. Din păcate, pentru prima dată, trebuie să ne limităm căutarea unui nou colaborator doar pe București din cauza posibilităților de distribuție.
Răsplata din partea noastră: minunate cărți (pe lângă revistele pentru recenzat).

Scris de • 2 July 2013  
sursa: bookblog.ro