Concurs lansat de Editura Cartea DaathProiectul meu este urmatorul:
Sa adun scrieri, dar chiar si desene, facute de tineri cu virste intre 8 si 18 ani, de nationalitate romana, care sa reflecte felul in care percep si traiesc ei viata acum, in anul 2012. Cartea se numeste "NOI in anul 2012". Gindurile, trairile, observatiile, criticile acestor tineri ar trebui sa fie de mare folos celor ce vor sa le "pregateasca" un viitor. Iar evidentierea talentelor si a valorilor noastre, nu doar a uriciunilor sau a boabelor de neghina, cred ca este o dorinta din ce in ce mai clara pentru fiecare persoana sastisita de "stirile de la ora 5".

Chiar si in cazul in care concurentii locuiesc in strainatate, ba chiar se exprima in scris mai bine in limba tarii in care traiesc acum, dar sunt romani, primesc cu bucurie textele lor, cu atit mai mult cu cit banuiesc ca am putea analiza multe comparind autorii romani ce traiesc in Romania cu cei care traiesc pe alte meleaguri.

Voi anunta acest concurs in mod oficial in timpul lansarii noii carti a lui Gyuri Pascu, "Viata Adevar Lumina", din 2 iunie, ora 18.00 (in spatiul destinat lansarilor din cadrul Bookfest- Scena Agora, pavilionul C5). Evident, sunteti cu totii invitati! Cel putin aceia dintre voi care sunteti in Romania. 

Alte informatii, aici: http://www.edituracarteadaath.ro/

Daniela Marin
(editorul!)

p.s. am uitat sa va spun ca pentru primul volum inca mai este loc pentru autori si textele lor... Sper ca primul volum sa apara pina in 20 iunie.