Are loc cea de-a doua ediţie a târgului de carte SF & Fantasy „Final Frontier”


În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a doua ediţie a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier
www.finalfrontier.ro

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionaţilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariţii SF&Fantasy la preţ redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleaşi preocupări prin intermediul lansărilor de carte şi evenimentelor la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română şi engleză, vizitatorii pot găsi la târg şi benzi desenate şi boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine doreşte să înveţe să deseneze, la standul Editurii Eagle va fi organizată o expoziţie de machete SF (expun Cornel Băneanu, Eugen Danciu, Ovidiu Petcu), iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen. 

Tot la târg se va desfăşura decernarea Premiilor Galileo (18 martie,13:30-14:00), alături de lansări de carte şi discuţii despre Gothicul în literatura română şi universală (17 martie, 14:00-15:30), Prezenţa internaţională a scriitorilor români de SF&SF (17 martie, 16:30-18:00) şi Cât de greu este să publici Sf în România (18 martie, 14:00-15:00) - puteţi găsi programul complet al evenimentelor aici. Intrarea este liberă.

sursa

De ce să vii la Final Frontier II

Vă așteptăm week-end-ul acesta, pe 17 și 18 martie, între orele 10:00 – 18:00, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19, Metrou Izvor) la cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier. 

Și pentru a vă convinge să ne vizitați, iată ce oferte au pregătit pentru voi expozanții: editura Millenium vă oferă noutăți cu 20 % mai ieftine, iar toate celelalte titluri cu până la 80% reducere. Tot cu până la 80% mai puțin puteți plăti și pentru cărțile editurii Tritonic.

Taraba de jocuri va aduce boargames la prețuri între 10 și 20 % mai mici, iar editura Nemira aplică la toate produsele sale 30% discount. Pasionații de benzi desenate pot găsi reviste de profil și romane grafice la prețuri promoționale la standul ComicBookCity, editura Eagle se alătură cu reduceri de 25-40%, în timp ce cărțile în engleză de la Okian vor fi cu 20% mai ieftine.

Pe lângă toate aceste reduceri, puteți veni la târg să vă distrați descoperind boardgames-urile aduse de Taraba de jocuri și, de asemenea, aveți ocazia să testați diverse jocuri SF & Fantasy pe console PS3 sau XBOX 360.

Scris de Andreea Chebac 
sursa 2