Treceți la conținutul principal

Are loc cea de-a doua ediţie a târgului de carte SF & Fantasy „Final Frontier”


În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a doua ediţie a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier
www.finalfrontier.ro

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionaţilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariţii SF&Fantasy la preţ redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleaşi preocupări prin intermediul lansărilor de carte şi evenimentelor la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română şi engleză, vizitatorii pot găsi la târg şi benzi desenate şi boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine doreşte să înveţe să deseneze, la standul Editurii Eagle va fi organizată o expoziţie de machete SF (expun Cornel Băneanu, Eugen Danciu, Ovidiu Petcu), iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen. 

Tot la târg se va desfăşura decernarea Premiilor Galileo (18 martie,13:30-14:00), alături de lansări de carte şi discuţii despre Gothicul în literatura română şi universală (17 martie, 14:00-15:30), Prezenţa internaţională a scriitorilor români de SF&SF (17 martie, 16:30-18:00) şi Cât de greu este să publici Sf în România (18 martie, 14:00-15:00) - puteţi găsi programul complet al evenimentelor aici. Intrarea este liberă.

sursa

De ce să vii la Final Frontier II

Vă așteptăm week-end-ul acesta, pe 17 și 18 martie, între orele 10:00 – 18:00, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19, Metrou Izvor) la cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier. 

Și pentru a vă convinge să ne vizitați, iată ce oferte au pregătit pentru voi expozanții: editura Millenium vă oferă noutăți cu 20 % mai ieftine, iar toate celelalte titluri cu până la 80% reducere. Tot cu până la 80% mai puțin puteți plăti și pentru cărțile editurii Tritonic.

Taraba de jocuri va aduce boargames la prețuri între 10 și 20 % mai mici, iar editura Nemira aplică la toate produsele sale 30% discount. Pasionații de benzi desenate pot găsi reviste de profil și romane grafice la prețuri promoționale la standul ComicBookCity, editura Eagle se alătură cu reduceri de 25-40%, în timp ce cărțile în engleză de la Okian vor fi cu 20% mai ieftine.

Pe lângă toate aceste reduceri, puteți veni la târg să vă distrați descoperind boardgames-urile aduse de Taraba de jocuri și, de asemenea, aveți ocazia să testați diverse jocuri SF & Fantasy pe console PS3 sau XBOX 360.

Scris de Andreea Chebac 
sursa 2

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu