Treceți la conținutul principal

Se caută scriitori de documentare pentru Discovery, Fast Auto USA, How Stuff Works

O firmă de copywriting, scriere de articole şi documentare de tehnologii din Cluj-Napoca recrutează 40 de scriitori de documentare pentru branduri ca Discovery Channel, Discovery Sci-Fi, Fast Auto USA sau How Stuff Works, pentru salarii de 2.900 de lei pe lună.

Cei interesaţi să redacteze articole pentru instituţii media de prestigiu din SUA, Marea Britanie sau Irlanda trebuie să cunoască la perfecţie limba engleză scrisă şi să poată găsi (pe Google şi Wikipedia) informaţii despre domeniile sau tehnologiile cerute.

Pe lângă CV, cei care vor să aplice la aceste joburi trebuie să trimită şi 2 articole de minim 400 de cuvinte, pe una dintre temele Civil Engineering, Industrial & Energy Systems, Computing & Communications, Robotics & Applied Mechanics, Automotive & Aerospace, Software Development.

Conţinutul scris trebuie să fie 100% original, nu se acceptă stilul copy-paste. Candidaţii pot să fie şi din altă localitate decât Cluj Napoca, comunicarea şi predarea articolelor realizându-se prin e-mail, Skype şi telefon.
Mai multe informaţii despre cele 40 de posturi de scriitori de documentare poţi găsi aici.


sursa: REALITATEA.NET


Nivel cariera:  Student,Entry-Level/Primii 3 Ani Exp,Mid-Level/Peste 3 Ani Exp,FaraStudiiSup/Necalificat
Limbi Straine:  engleza,
Oferta:  400 - 500 EURO / luna
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  06.09.2011
Data limita:  07.10.2011

CANDIDATUL IDEAL:
Citeste cu atentie si nu aplica decat daca ai skill-urile necesare.
Firma noastra se ocupa de copywriting, scriere de articole si documentare de tehnologii pentru firme medii si mari din Marea Britanie, Irlanda si Statele Unite. Clienti nostri sunt specialisti in tehnologiile nou aparute in 2010 si 2011 si printre ei se numera Discovery Channel, Discovery Sci-Fi, Fast Auto USA, Orange County Choppers, How Stuff Works / How it’s made etc.
In luna iunie am inceput un nou proces de extindere si avem nevoie de 40 noi candidati. Considera-te unul dintre ei daca indeplinesti urmatoarele conditii:
- Cunosti la perfectie limba engleza scrisa
- Poti cauta si gasi (pe Google si Wikipedia) informatii despre domeniile sau tehnologiile care ti le solicitam
- Nu plagiezi, continutul scris de tine este 100% original

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Conditiile de aplicare sunt urmatoarele:
- Trimite-ne 2 articole de minim 400 de cuvinte, pe una din temele din subsolul anuntului, alaturi de CV-ul tau
- Iti verificam lucrarile si te invitam la o cafea, la sediu (dupa nevoie suportam cheltuielile de transport daca nu esti din Cluj Napoca, am mai intalnit situatii si stim ce inseamna)
- Incheiam un contract civil prestari servicii pentru aceste 10 articole si iti platim 300 RON pentru inceput
- Incheiam un contract de cesiune de drepturi de autor si ne lasi si datele tale de plata (cont IBAN). De asemenea vei semna si un NDA (non-disclosure agreement) pentru confidentialitatea lucrarilor furnizate.
- Saptamanal tinem legatura prin E-mail / Skype / Telefon si iti spunem de ce avem nevoie.
- Tu ne trimiti lucrarile pana in termenul dat, si la inceputul fiecarei luni (pe 6) iti facem plata dupa cum am stabilit
Toate lucrarile trimise trebuie sa fie unice. Nu incerca sa furi munca altuia, pentru ca te verificam! :)
Trimite-ne CV-ul tau impreuna cu articolele de proba la
Iti uram succes!

ATENTIE: Intregul proces de scriere poate sa dureze chiar si cateva ore serioase. Te rugam acorda maxima atentie lucrarilor pe care le trimiti!

Categoriile sunt urmatoarele:

Civil Engineering
1. More Reliable Conveyor Systems
2. Tree Services in the United States

Industrial & Energy Systems
1. The future of Solar Panels
2. Energy-Efficient Windows
3. Smart Grids vs. Regular Electrical Grids

Computing & Communications
1. Online Community College
2. Computer Forensics
3. Cloud computing

Robotics & Applied Mechanics
1. Laser Surgery
2. Computerized Surgery
3. Robotically Assisted Surgeries

Automotive & Aerospace
1. Hybrid Cars & Electric Cars
2. Fighter Jets
3. Corporate Charters
4. Flying Water Cars

Software Development
1. Web-Based Project Management
2. Agile Software Development
3. Manufacturing Software
4. CRM
5. Joint Application Design

DESCRIEREA COMPANIEI:
Suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului, nu doar opt ore pe zi. Suntem prietenosi si deschisi, suntem cei care avem naivitatea sa credem ca lumea se poate schimba. Culmea e ca pentru noi chiar se schimba, cel putin lumea virtuala. Cu fiecare proiect de web design pe care il finalizam schimbam putin cate putin mediul online, perceptia clientilor despre site-uri facute cu buget redus de persoane cu resurse si mai reduse si nu in ultimul rand, cunoastem tot mai multi oameni care s-au convins prin intermediul nostru de necesitatea unei imagini solide intr-un mediu in plina ascensiune cum este Internetul.

 link spre aceasta oferta: http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/29-ron-luna-scriitori-documentare/484607/sqi

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu