Cărți digitale gratuite

Site-ul spaniol 24 symbols (http://www.24symbols.com/) oferă cărți digitale pe care le poți citi gratuit sau le poți împărtăși prietenilor prin rețelele de socializare. Sistemul este conceput după modelul site-ului de muzică Spotify, veniturile fiind obținute din publicitate sau donații.

Doritorii de lecturi gratuite trebuie doar să suporte reclamele de pe marginea paginilor, sau să plătească o sumă lunară fixă pentru a le elimina și apoi pot citi câte cărți vor.

24 symbols oferă în jur de 1000 de titluri, majoritatea cărți clasice în limba spaniolă, engleză, portugheză și germană, iar până la sfârșitul anului compania dorește să dețină peste 30.000 de titluri.

Reprezentanții firmei au declarat că în acest fel luptă împotriva pirateriei, nepermițând downloadarea materialelor, dar oferindu-le gratuit publicului pentru a fi utilizate.

Momentan serviciul este disponibil pentru calculator și telefon, dar firma așteaptă aprobarea Apple pentru a lansa și varianta pentru iPod.

Scris de Andreea Chebac

Sursa: http://www.bookblog.ro/stire/carti-digitale-gratuite/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:bookblogrobookblog.ro