Treceți la conținutul principal

Curtea Veche Publishing a suspendat temporar apariţia volumului „#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017“

Curtea Veche Publishing a suspendat temporar apariţia volumului „#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017“ 
Albumul de fotografie “#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017”, editat de Curtea Veche Publishing, disponibil în sistem de precomandă doar marţi, a fost retras temporar în urma mesajelor primite de editură prin care se sugera că nu este un moment oportun pentru a fi lansat, au declarat reprezentanţii editurii pentru News.ro.

"În urma mesajelor primite de către editură în momentul anunţării proiectului #rezist şi având în vedere faptul că acesta este încă în lucru, am luat decizia de a-l suspenda momentan. Le mulţumim tuturor celor care ne-au scris şi îi asigurăm că singura noastră intenţie a fost de a documenta ce s-a întâmplat în România în aceste zile. Iniţiativa a avut un scop civic, de documentare şi de promovare a mesajelor transmise de către protestatarii din Piaţa Victoriei. Vom relua acest proiect atunci când vom fi siguri că intenţiile lui vor fi corect înţelese", a transmis Iren Arsene, director Curtea Veche Publishing.

Albumul ar fi trebuit să apară în librării din 15 februarie.

"Volumul este retras temporar pentru că nu am vrut să se interpreteze greşit un demers prin care ne dorim să consemnăm un moment istoric", au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii editurii.

"Fotografiile adunate în album sunt semnate de mai mulţi artişti profesionişti, pentru ele există drepturi de autor, şi vom aştepta un moment potrivit pentru a realiza un astfel de proiect", au adăugat editorii.

Celor care au rezervat deja cartea prin precomandă în această perioadă li se va returna suma trimisă, iar în momentul reluării ideii proiectului vor fi anunţaţi, au asigurat reprezentanţii Curtea Veche.

Atmosfera manifestaţiilor de la începutul lui 2017 va fi redată într-un album publicat la Curtea Veche Publishing, intitulat “#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017”. Editura va publica o colecţie de sute de mesaje care, cu timpul, s-ar fi pierdut.

de News.ro
Citeste mai mult: adev.ro/ol3q37


Articol corelat:

Cum îşi cere scuze un politician japonez acuzat de deturnare de fonduri publice


Albumul de fotografie “#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017”, editat de Curtea Veche Publishing, disponibil în sistem de precomandă doar marţi, a fost retras temporar în urma mesajelor primite de editură prin care se sugera că nu este un moment oportun pentru a fi lansat, au declarat reprezentanţii editurii pentru News.ro. "În urma mesajelor primite de către editură în momentul anunţării proiectului #rezist şi având în vedere faptul că acesta este încă în lucru, am luat decizia de a-l suspenda momentan. Le mulţumim tuturor celor care ne-au scris şi îi asigurăm că singura noastră intenţie a fost de a documenta ce s-a întâmplat în România în aceste zile. Iniţiativa a avut un scop civic, de documentare şi de promovare a mesajelor transmise de către protestatarii din Piaţa Victoriei. Vom relua acest proiect atunci când vom fi siguri că intenţiile lui vor fi corect înţelese", a transmis Iren Arsene, director Curtea Veche Publishing. Albumul ar fi trebuit să apară în librării din 15 februarie. "Volumul este retras temporar pentru că nu am vrut să se interpreteze greşit un demers prin care ne dorim să consemnăm un moment istoric", au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii editurii. "Fotografiile adunate în album sunt semnate de mai mulţi artişti profesionişti, pentru ele există drepturi de autor, şi vom aştepta un moment potrivit pentru a realiza un astfel de proiect", au adăugat editorii. Celor care au rezervat deja cartea prin precomandă în această perioadă li se va returna suma trimisă, iar în momentul reluării ideii proiectului vor fi anunţaţi, au asigurat reprezentanţii Curtea Veche. Atmosfera manifestaţiilor de la începutul lui 2017 va fi redată într-un album publicat la Curtea Veche Publishing, intitulat “#rezist. Pancarte de la protestele OUG 13/2017”. Editura va publica o colecţie de sute de mesaje care, cu timpul, s-ar fi pierdut.

Citeste mai mult: adev.ro/ol3q37

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu