Un autobuz în care vor fi oferite cărți de citit va circula timp de două săptămâni în Cluj

Image result for Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT)Un autobuz in care cititorii vor primi, zilnic, cate 100 de pachete cu carți va circula timp de doua saptamani in Cluj-Napoca. FICT Bus, denumit astfel dupa numele Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT), circula pe unul dintre cele mai lungi trasee de transport public din oraș și are rolul de a promova atât festivalul, care începe în 4 octombrie, cât și lectura. Autobuzul cu carți circula de joi, 29 septembrie, pâna în ultima zi a festivalului FICT.

articol integral si sursa: agerpres.ro
Un autobuz in care cititorii vor primi, zilnic, cate 100 de pachete cu carți va circula timp de doua saptamani in Cluj-Napoca. FICT Bus, denumit astfel dupa numele Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT), circula pe unul dintre cele mai lungi trasee de transport public din oraș și are rolul de a promova atât festivalul, care începe în 4 octombrie, cât și lectura. Autobuzul cu carți circula de joi, 29 septembrie, pâna în ultima zi a festivalului FICT.

Citeste tot pe: http://www.ziarelive.ro/stiri/un-autobuz-in-care-vor-fi-oferite-100-de-pachete-de-carti-de-citit-pe-zi-va-circula-timp-de-doua-saptamani-in-cluj.html