Treceți la conținutul principal

Vii, citești, dăruiești și primești cărți – „Și tu iubești să citești” în Sun Plaza

Image result for reading pleasureSâmbătă, 9 iulie, Sun Plaza lansează proiectul „Și tu iubești să citești” care se va desfășura pe tot parcursul lunii iulie, într-un spațiu de lectură accesibil, gratuit tuturor, aflat la parter, lângă intrarea principală.
 

Oricine poate veni aici să citească din cărțile puse la dispoziție de Sun Plaza, poate aduce cărți și poate lua altele la schimb. La finalul lunii, toate cărțile rămase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care oferă adăpost temporar familiilor fără case.

În prezent, cu ajutorul partenerilor din proiect, Adevărul, Gazeta Sporturilor, Cora și Librarium, spațiul de lectură beneficiază deja de 1500 de cărți, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

În weekend-uri, persoane publice, jurnaliști, bloggeri și vizitatori ai Sun Plaza vor veni să citească pentru copii și chiar pentru adulți sau să discute despre cărți cu cei prezenți.

Astfel, în zilele de sâmbătă din luna iulie, de la ora 11.00 vor fi alături de copii și părinți: Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU – pe 9 iulie, Dana Nălbaru – pe 16 iulie, Daniela Nane - pe 23 iulie, Marian Râlea – pe 30 iulie. Tot pe 30 iulie, dar de la 12.00, va citi copiilor Mihai Găinușă de la Radio SEVEN.

Bloggerii care au acceptat să se alăture proiectului - să citească sau să vorbească despre cărți - sunt: Gabriela Maalouf: http://familie-implinita.ro/blog, Ioana Marinescu: http://pisicapesarma.ro/, Raluca Loteanu: http://ralucaloteanu.ro/, Robert Diaconeasa: http://daddycool.ro/, Ana Maria Mitruș: http://meseriadeparinte.ro/, Lucia Radu-Simota: https://mamicaautentica.wordpress.com/, Luminița Malanca: https://tusibebe.wordpress.com/, Lavinia Peter: www.mamicidepici.ro, Dana Dobrescu: http://www.modernmother.ro/, Claudia Știrbei: http://www.wowmom.ro/,  Ana Maria Tătucu – www.anamariatatucu.com , Cristina Ologeanu: http://blogulmamei.ro/, Emilia Ilie: http://emilia-ilie.ro/, Florina Badea: www.florinabadea.ro – blog de viață sănătoasă.

Programul complet de lectură poate fi accesat aici.

Oricine vrea sa petreacă o oră în compania copiilor sau adulților iubitori de cărți, citind sau povestind, se poate înscrie pentru lecturi publice cu un e-mail la marketing@sun-plaza.ro.

Campania de responsabilitate socială „Și tu iubești să citești” încurajează lectura în familie. Și pentru că dar din dar se face poveste, te invităm să donezi o carte bibliotecii gratuite din Sun Plaza, iar noi îți vom dărui o alta în loc. La finalul campaniei, cărțile vor fi donate unor micuți mai puțin norocoși.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe www.sun-plaza.ro.

Scris de  

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Mike Yung, o voce extraordinară (artist al străzii, NY)

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrHfWKeTDEI?start=2" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K-N8W3s2yYQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>