Treceți la conținutul principal

Editura Cutiuța cu povești lansează concursul literar „Inteligențe multiple”!


Îți place să stârnești dezbateri, să sprijini descoperiri, să încurajezi curiozitatea? Te-ai gândit vreodată să scrii povești pentru copii? Dacă da, atunci ești perfect pentru acest concurs inspirat de teoria inteligențelor multiple! Ai ocazia de a deveni scriitor publicat și de a câștiga premii în bani!


În cadrul concursului literar Inteligențe multiple, te provocăm să explici copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani cum se manifestă inteligența existențială, numită și „darul întrebării”. Trimite manuscrisul tău la adresa scriitor@cutiuta-cu-povesti.ro până pe 13.03.2016. Mai multe   detalii referitoare la regulile de redactare pe pagina de Facebook, Cutiuța cu povești și în anunțul concursului.

Răspunde provocării și poți câștiga unul din următoarele premii:
  • Premiu în valoare de 500 lei; Scrierea seriei „Inteligențe multiple”; Câte un exemplar din fiecare carte a seriei.
  • Premiu în valoare de 300 lei; Publicarea lucrării pe pagina de Facebook Cutiuța cu povești și pe site, în varianta text și audio.
  • Premiu în valoare de 200 lei; Publicarea lucrării pe pagina de Facebook Cutiuța cu povești și pe site, în varianta text și audio.
Editura Cutiuța cu povești promovează lecturi prin care copiii să se descopere pe sine și să cunoască lumea înconjurătoare într-un mod distractiv, interactiv și aplicabil în viața fiecăruia dintre ei. În acest spirit, dorim să celebrăm diversitatea micilor noștri cititori cu o serie de povești inspirată de teoria inteligențelor multiple, iar acest concurs reprezintă primul pas în crearea seriei.

Scris de bookblog.ro

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Mike Yung, o voce extraordinară (artist al străzii, NY)

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrHfWKeTDEI?start=2" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K-N8W3s2yYQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>