Jeff Kinney lansează volumul 10 din seria Jurnalul unui Puști la București

Image result for jeff kinneyVeste fantastică pentru fanii seriei „Jurnalul unui puști”: Jeff Kinney vine la București, între 5-7 decembrie, împreună cu echipa de la Abrams Books.


Evenimentul face parte din OLD SCHOOL GLOBAL TOUR FAN FERVOR, turneu mondial de promovare al volumului 10 al seriei, intitulat Ca pe vremuri, publicat în luna noiembrie de editura ARTHUR, în traducerea Andrei Matzal. Turneul este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de promovare și include 15 orașe de pe 5 continente.

Întâlnirea cu autorul va avea loc de Moș Nicolae, duminică, 6 decembrie. Evenimentul se va desfășura la ora 10:00 la Biblioteca Națională a României, în Atrium, holul central al bibliotecii, și va dura două ore. Intrarea este liberă. În acest interval, autorul va prezenta seria de cărți, apoi va răspunde întrebărilor fanilor săi. După prezentare, autorul va sta la dispoziția copiilor, pentru o sesiune de autografe. Accesul la eveniment se poate face începând cu ora 9:30. Pentru cele 200 de locuri pe scaune, rugăm fanii să-și anunțe prezența prin e-mail, la adresa jup10@editura-art.ro.

Scris de  
sursa foto