Treceți la conținutul principal

Concurs: Cavaler, caut scutier! Câștigă noua cartea a lui George R. R. Martin

Concurs: Cavaler, caut scutier! Căștigă noua cartea a lui George R. R. Martin



Eşti în aşteptarea aventurii dar îţi lipseşte motivaţia? Ei bine, Cavalerul celor şapte regate, Ser Duncan Vlăjganul care cutreieră ţinuturile Westerosului chiar cu o sută de ani înainte de acţiunea din Urzeala tronurilor, este în căutarea unui partener care să-l însoţească. Sau, mă rog, un scutier poate ar fi mai bine spus!

Dacă eşti tu acela – fie că eşti băiat, fată, tânăr sau în vârstă, important este să ai curaj – atunci dă-ne de ştire. Nouă şi, bineînţeles, întregii comunităţi de internauţi!


Ce trebuie să faci: o poză cu tine cu suliţa şi scutul din dotare (pot foarte bine să fie o foaie de hârtie și creionul de la birou, ţi-am mai spus că atitudinea şi curajul sunt importante) şi arat-o întregii lumii pe contul tău de Facebook cu următorul text: „Scutier, în căutarea Cavalerului celor şapte regate”.

Apoi trimite-ne şi nouă un mesaj privat pe contul oficial bookblog cu textul Particip şi eşti automat înscri în concursul cavalerului.

Ce vei câştiga? Ei bine, pe lângă faptul că te vom declara scutierul oficial al Cavalerului celor şapte regate cu misiunea de a patrula Westerosul, primeşti din parta Editurii Nemira volumul Cavalerul celor șapte regate, proaspăt ieşit din tipografie, plus un album Lumea de gheaţă şi foc.

P.S. – Fii fără grijă, Egg, cel care îndeplineşte rolul curent de scutier pe lângă Ser Duncan, nu rămâne fărăslujbă. Dar va fi rezerva ta cât timp îţi îndeplineşti misiunea în Westeros!

Concursul va dura o săptămână. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Mult succes!

Scris de
pe 6 October 2015 

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu