Examenele Universităţii din Bucureşti pentru certificate europene de competeţă lingvistică încep în octombrie

Image result for Certificate Europene Lingvistice tip E.C.LCentrul de Limbi Străine al Universităţii din Bucureşti organizează în luna octombrie 2015 o nouă sesiune de examinări în vederea obţinerii Certificatelor Europene Lingvistice tip E.C.L. Certificatele au valabilitate nelimitata, sunt recunoscute în spaţiul european şi sunt construite în conformitate cu Cadrul European de Referinţă pentru Predarea şi Învăţarea Limbilor Străine.

Certificatele se află pe lista Ministerului Educatiei Naţionale, echivalând proba de verificare a competenţelor lingvistice din cadrul examenului de Bacalureat. Certificatele constituie documente utile la angajare, promovare, burse de studiu, în Uniunea Europeană.

Începând cu sesiune din 2-3 octombrie 2015, se vor introduce noi tipuri de examene: Aviaţie – engleză, nivel B2 şi Medicină - Germană, nivel B2.

Pentru Bucureşti, alături de reţeaua scolara (http//:ecl.org.ro.), persoanele interesate se pot adresa Centrului de Limbi Străine al Universităţii din Bucureşti.

CALENDAR EXAMENE:

Pentru limbile engleză şi germană, nivelurile B1, C1 şi B2 înscrierea se încheie pe 3 septembrie, iar examenele se vor desfăşura pe 2 octombrie pentru nivelurile C1 şi B1 şi pe 3 octombrie pentru B2.

Pentru limbile engleză, germană, franceză, maghiară, italiană, spaniolă, română, poloneză, slovacă, sârbă, rusă, bulgară, cehă, croată, ebraică înscrierile se încheie în 5 noiembrie, iar examenele pentru nivelurile A2, B1, C1 se desfăşoară în data de 4 decembrie, iar pentru B1 în 5 decembrie.

scrisă de de Roxana Garaiman
Citeste mai mult: adev.ro/nrjdqy
Centrul de Limbi Străine al Universităţii din Bucureşti organizează în luna octombrie 2015 o nouă sesiune de examinări în vederea obţinerii Certificatelor Europene Lingvistice tip E.C.L.Certificatele au valabilitate nelimitata, sunt recunoscute în spaţiul european şi sunt construite în conformitate cu Cadrul European de Referinţă pentru Predarea şi Învăţarea Limbilor Străine. Certificatele se află pe lista Ministerului Educatiei Naţionale, echivalând proba de verificare a competenţelor lingvistice din cadrul examenului de Bacalureat. Certificatele constituie documente utile la angajare, promovare, burse de studiu, în Uniunea Europeană. Începând cu sesiune din 2-3 octombrie 2015, se vor introduce noi tipuri de examene: Aviaţie – engleză, nivel B2 şi Medicină - Germană, nivel B2. Pentru Bucureşti, alături de reţeaua scolara (http//:ecl.org.ro.), persoanele interesate se pot adresa Centrului de Limbi Străine al Universităţii din Bucureşti. CALENDAR EXAMENE: Pentru limbile engleză şi germană, nivelurile B1, C1 şi B2 înscrierea se încheie pe 3 septembrie, iar examenele se vor desfăşura pe 2 octombrie pentru nivelurile C1 şi B1 şi pe 3 octombrie pentru B2. Pentru limbile engleză, germană, franceză, maghiară, italiană, spaniolă, română, poloneză, slovacă, sârbă, rusă, bulgară, cehă, croată, ebraică înscrierile se încheie în 5 noiembrie, iar examenele pentru nivelurile A2, B1, C1 se desfăşoară în data de 4 decembrie, iar pentru B1 în 5 decembrie.

Citeste mai mult: adev.ro/nrjdqy