Comunicat de presă - Biblioteca Metropolitană București

Image result for Biblioteca Metropolitană București 

Evenimente la bibliotecă în săptămâna 27 - 31 iulie 2015

Ateliere, activități și evenimente destinate comunității bucureștene sunt tot atâtea argumente prin care Biblioteca Metropolitană București menține interesul pentru educația continuă. De la ateliere de handmade la ateliere de limba română, Biblioteca Metropolitană are o ofertă variată pentru petrecerea timpului liber și învățarea continuă.

Și dacă tot e vacanță, deschidem săptămâna jucându-ne creativ la Clubul de vacanță de la Filiala 'George Topârceanu' (în perioada 27 — 31 iulie, de la orele 9,00). Iubitoarele de handmade sunt așteptate miercuri 29 iulie, de la orele 17,30, la Filiala 'Ion Neculce', la atelierul de Cadouri croșetate, unde vom explora împreună simbolistica Soarelui. Încheiem săptămâna cu atelierul de limba română, la Filiala 'Ion Neculce', pe 31 iulie, de la orele 10,00 vom afla tainele cuvintelor scrise cu doi de 'n'.
Nici iubitorii Filosofiei nu au fost uitați, ei fiind invitați la ultima conferință cu tema TE AJUTĂ FILOSOFIA! marți, 28 iulie, de la orele 18,30, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane

Important: Participarea la toate programele Bibliotecii Metropolitane București este gratuită!

Unde găsim toate acestea?

Ateliere de creativitate

Cadouri croșetate — atelier de croșetat pentru iubitoarele handmade. Pe 28 iulie, de la orele 17,30, vom învăța tehnica reproducerii simbolisticii SOARELUI.
Capcanele limbii române — atelier de lingvistică pentru cei mici (7-11 ani): Tainele cuvintelor scrise cu doi de 'n' , pe 31 iulie, de la ora 10,00.
Contact: Filiala Ion Neculce, Str. Dristorului 97-119, Bl. 63, Sc. 3
Telefon: 021 539.65.20, E-mail: neculce @ bibmet.ro. Înscrieri telefonic, la filială, pe e-mail sau facebook. https://www.facebook.com/pages/Biblioteca-Ion-Neculce/712786445410836?fref=ts

Club de vacanță — ateliere de creativitate.

Contact: Filiala George Topîrceanu, Str, Veteranilor, nr. 7-9, Bloc 6
Telefon: 021 539.65.13, E-mail: topirceanu@ bibmet.ro. Înscrieri telefonic, la filială, pe e-mail sau facebook. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009255735133&fref=ts

Conferințe pentru public

Te ajută filosofia ! prelegere filosofică succintă despre relația omului cu sine însuși — etica, relația omului cu ceilalți oameni — sociopolitica și relația omului cu timpul și istoria — filosofia istoriei. Prelegerea se va ține marți, 28 iulie, orele 18,30. Înscrieri telefonic, pe e-mail sau facebook.
Contact: Sediul Central B.M.B. 'Mihail Sadoveanu', Str.Tache Ionescu 4, Sector 1
Telefon: 021.316.83.00, e-mail: sadoveanu@bibmet.ro, scrielabmb@bibmet.ro https://www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti?fref=ts

Despre Biblioteca Metropolitană

Biblioteca Metropolitană București este o re?ea de 31 de biblioteci publice destinată tuturor bucureștenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe www.bibmet.ro și la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

sursa: agerpres.ro