Începe Festivalul Internațional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street! (4 – 7 iunie)

b-fit
Anul acesta, în perioada 4 – 7 iunie, peste 150 de artiști din Franța, Italia, Spania, Olanda, Slovacia și Marea Britanie vor prezenta publicului bucureștean 24 de spectacole în spații publice – toate cu participare liberă. Astfel, Piața George Enescu, Piața Universității, Piața Roma, Piața Sf. Anton și străzile din Centrul istoric vor fi animate de momente amuzante de improvizație, spectacole acrobatice aeriene fascinante, teatru pe catalige, dans și muzică de stradă.

Vedetele festivalului sunt fără îndoială impresionantele producţii Waterlitz, Felliniana, Malaya și Meraviglia – spectacole ce vor transforma Piața George Enescu și Piața Universității în peisaje feerice, inundate de culoare, lumini și viziuni artistice inedite.

De asemenea, spectacolele mobile în cadrul cărora actorii se plimbă pe străzi și interacționează cu mulțimea sunt must-see, iar străzile Centrului istoric vor fi pline de zâmbete colorate când publicul le va întâlni pe uimitorarele Creaturi Flamingo, pe amuzanții Clovni Nebuni, pe membrii Familiei Oglindă sau pe frumoasele dansatoare de la trupa Carnavalului Santa Cruz.

Informații despre trupele de teatru de stradă participante, înregistrări video de la edițiile anterioare, fotografii sunt disponibile aici http://www.arcub.ro/agenda_detail.php?id=1056 și aici http://www.arcub.ro/news_detail.php?id=768 iar programul este disponibil aici http://www.bfitfestival.arcub.ro/.

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Felicitări ARCUB! Mult succes! :)

by