Eveniment caritabil – lansarea cărţii „Poveste din Regatul Vesel”

Imagini pentru Ionut Marian Ion distrofieAsociaţia Centrul de Informare şi Îmbunătăţire a Calităţii Vieţii pentru Bolnavii de Distrofie Musculară vă invită Joi, 21.05.2015, ora 19.00, la Evenimentul de lansare a cărţii „Poveste din Regatul Vesel". Evenimentul va avea loc în spațiul Eterium (B-dul Dinicu Golescu nr. 3) și îl va avea ca  invitat special pe Domnul Ilie Năstase.


Autorul poveştii, Ionuţ Marian Ion, în vârstă de 21 de ani, suferă de distrofie musculară de tip Duchenne şi este complet imobilizat la pat. 

„Ionuţ evadează într-o lume imaginară şi creează două regate: Regatul vesel și Regatul întunecat, ca simboluri bine definite pentru bine și rău, pentru bucurie și tristețe, pentru o inimă deschisă, respectiv izolare interioară. Povestea nu se vrea a fi moralizatoare, iar naratorul nu-şi propune să pedepsească personajele. El încearcă să găsească cauzele profunde ale împietririi sufletești în cazul eroului negativ. Răul trebuie căutat și tăiat de la rădăcină, pentru că doar prin soluționarea cauzei se va realiza vindecarea completă.” recenzie bookblog.ro

În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrările pictorului Laurenţiu Dimişcă, cele care au alcătuit ilustraţia cărţii. Intrarea la eveniment este liberă. Fondurile obţinute din vânzarea cărţii sunt destinate să susţină cheltuielile cu gestionarea bolii distrofie musculară.

Scris de