Treceți la conținutul principal

Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei, 25 aprilie

ZPD 4Sambata 25 aprilie, intre 11.00 si 20.00, Fundatia Calea Victoriei isi deschide portile pentru cei care doresc sa participe gratuit la ateliere culturale. Poate vrei sa explorezi domenii noi si nu stii ce ti s-ar potrivi. Sau esti pur si simplu curios si vrei sa cunosti oameni interesanti. Oricum ar fi, noi te asteptam cu ateliere de pictura, dezvoltare personala, actorie, istoria religiilor, machiaj, istoria artei sau a parfumului.

Vei sta de vorba cu lectorii nostri – actori, pictori, coacheri, istorici sau stilisti – pentru a afla mai multe despre subiectele care te pasioneaza. Mai mult, daca vrei sa descoperi evenimentele pe care le punem la cale, cursurile dedicate copiilor sau bursele pe care le oferim, noi te asteptam cu drag sa povestim. 

Programul Zilei Portilor Deschise: 

11.00 – 12.00:
12.30 – 13.30:
14.00 – 15.00:
  • Simbolistica Mandalei, cu Mario Barangea, specialist istoria religiilor –  NU MAI SUNT LOCURI
  • Case de Moda celebre: haine, parfumuri si pantofi, cu Monica Neatu, istoric
  • Fotografia de calatorie, cu Mircea Struteanu, fotograf
15.30 – 16.30:
17.00 – 18.00:
  • Alegeri constiente, cu Laura Pecie, coach - NU MAI SUNT LOCURI
  • Feminitate si arta. Trei nuduri celebre de Titian, Ingres si Manet, dezvaluite de Cosmin Ungureanu, specialist istoria artei
18.30 – 19.30:
  • Farmece pentru indragostire, cu Cristian Vechiumembru al Societatii Internationale Toma d’Aquino
  • Atelier de Storytelling, cu Marinela Rata, consilier dezvoltare personala
  • Atelier de Scenaristica – Cum se scrie un film, cu Vlad Trandafir, scenarist si regizor
Pentru ca locurile sunt limitate, te rugam sa faci inscrierea la contact@victoriei.ro precizand atelierul la care vrei sa participi. Despre fiecare dintre lectori, dar si despre atelierele pe care le sustin poti citi mai multe la www.victoriei.ro

Participantii la atelierele gratuite vor primi vouchere care ofera reducere de 10% la un curs al fundatiei, la alegere, din programa lunii mai.

Daca esti elev sau student, poti participa gratuit la cursurile noastre prin solicitarea unei burse. Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii la contact@victoriei.ro o cerere care sa contina motivatia solicitarii. 
Bursele se acorda in limita locurilor disponibile la fiecare curs sau eveniment.

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu