Concursul de creaţie Locuieşte în poveste – ediţia a patra

Imagini pentru Concursul de creaţie Locuieşte în poveste – ediţia a patraEditura Arthur dă startul unui nou concurs de creație pentru copii! 25 de tineri scriitori sau ilustratori vor avea șansa de a-și vedea lucrările publicate în următorul volum al seriei Cărțile mele intitulat Uite cine vorbește!

Despre ce este vorba ne spune coordonatoarea seriei Cărțile mele, Florentina Sâmihăian:

Am vrea să avem texte în care povestea e spusă de o voce surprinzătoare, neașteptată; de exemplu, un obiect (umbrela unui puști, papucii lui de casă ș.a.m.d.), un animăluț (pisica sau papagalul, dar dacă ele nu vă inspiră, poate fi și un elefant care se îndrăgostește de un flamingo…). Ideea ar fi ca povestea să fie spusă dintr-o perspectivă neașteptată și să construiți cum știți mai bine această perspectivă (puteți s-o anunțați de la început, să oferiți indicii pe parcurs și s-o dezvăluiți în final sau, pur și simplu, să tăceți mâlc în privința celui/celei care spune povestea voastră).

Îți place să scrii sau să desenezi? Atunci poţi participa la concurs pentru a fi chiar tu unul dintre tinerii autori sau ilustratori care vor fi publicaţi în antologia Uite cine vorbește! Juniorii (apariţie: toamna 2015).

Ce trebuie să faci pentru a participa? 

Trimite datele tale şi lucrarea – desenul şi/ sau textul –,  în perioada 1 aprilie – 15 mai,  pe adresa concurs@editura-art.ro împreună cu datele tale de contact, la C.P. 22, O.P. 84, sector 6, Bucureşti şi eşti automat înscris în concurs.

Te poţi înscrie fie la secţiunea de scriere creativă, fie la cea de ilustraţie, fie la ambele secţiuni.

Mai multe despre Condițiile de participare și  Regulament AICI.

Scris de