Michael Haulică, invitat la Creative Writing Sundays

Michael Haulică este invitat duminică, 22 martie, de la 15:00 la 18:00 la întâlnirile Creative Writing Sundays.

Michael este unul dintre coordonatorii Atelierului de science-ficțion și fantasy, organizat de Revista de Povestiri în parteneriat cu Bookblog. Prima ediție a atelierului a avut loc în toamna anului trecut și a reunit 14 cursanți, 3 dintre ei fiind publicați în numărul 10 al revistei Argos (Andrei Panțu, Alexandra Medaru și Mihai Alexandru Dincă). Ulterior, cursanții care își vor finaliza povestirile pe care au lucrat de-a lungul atelierului și în cenaclul care s-a născut în urma lui („Secția 14”), vor fi publicați într-o antologie care va apărea la Millenium Books.

A doua ediție a atelierului SF&F are loc primăvara aceasta. Coordonatorii sunt Michael Haulică și Oliviu Crâznic, iar invitații Marian Coman și Sebastian A. Corn. Înscrierile sunt în curs, deadline-ul este 10 aprilie. Înscrierea se face pe bază de motivație, mai multe detalii pe pagina atelierului.

Scriitorii debutanți vor putea participa la întâlnirea din J’ai Bistrot (la subsol, în spațiul de nefumători) ca spectatori. Locurile costă 30 de lei, iar plata se face pe loc. E necesară înscrierea prealabilă la sundays@revistadepovestiri.ro pentru o punere în temă – acces la textele participanților care scriu, la tema dată de invitat și la lectura recomandată.

Scris de