Idei de cadouri pentru Crăciun!

Mai sunt vreo două săptămâni până la Crăciun și dacă pe voi nu v-a prins încă febra cumpărăturilor, pe mine m-a cam luat valul. Și cum sunt setată pe modul de „găsit cadouri” mă gândeam să împărtășesc cu voi vreo trei sugestii pentru trei tipuri de persoane pe la care sigur o să treacă Moșul.
Xmasgifts
Pentru prietena, amica sau colega de birou ar merge o pereche de cercei de inspirație steampunk pentru că și atunci când creștem avem nevoie de povești... mai complexe, ce-i drept, dar tot ceva care să ne facă imaginația să zburde.

Pentru el – prietenul, amicul geek – și spiritul lui ludic, propun The Hobbit, board game-ul. Eventual la pachet cu un bilet la IMAX pentru ultima parte a trilogiei, The battle of the five armies.

Și la final, un cadou universal, cu tentă literară – o cană din seria Penguin.
Călina Matei

2014 a zburat, Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar iubitorii de cărți, aka bookworms, își așteaptă nerăbdători cadourile. Fie că e vorba de o petrecere de Secret Santa ori de ceva simpatic de pus sub brad, iată ce am găsit eu potrivit pentru cei ce nu se mai satură de literatură, în toate formele sale:
etsy craciunetsy craciun 2


• O pernă amuzant de adevărată și valabilă pentru orice „vârstă”, alături de un semn de carte pe măsură, găsite aici și aici
• Un glob tematic, lucrat manual, cu pagini de carte inserate într-un mod creativ, tot de la etsy citire
• Pentru cei care își prețuiesc bibliotecile personale, un kit „atotcuprinzător” sigur va fi alegerea potrivită (via Amazon.com)
• Ce ar zice persoana în cauză de o lumânare cu aromă de carte? Un alt cadou neobișnuit și creativ, care mie îmi place foarte tare, de la Frostbeard (îl găsiți aici).

Alice Teodorescu
sursa: bookblog.ro