Din 18 noiembrie, pasionaţii de lectură, se întâlnesc la Clubul de carte Joie de Vivre

„Lectura este o îndeletnicire confortabilă, solitară, lentă şi senzuală”, spune cel mai seducător cititor, Don Juan-ul cărţilor, Alberto Manguel. Însă, dacă lectura se face în tăcere, în intimitate, discuţia despre lectură trebuie făcută într-un loc anume şi cu oamenii potriviţi. La un ceai, pe o bancă, într-o cafenea sau, mai ales, într-un club de carte.

Un club de carte este cel mai bun prilej de a discuta despre cărţile care ţi-au plăcut sau nu, despre ce ai vrea să citeşti şi ce nu ai putut să termini, este cea mai potrivită ocazie de a-ţi face prieteni noi cu care să împărtăşeşti pasiunea lecturii, cărora li te poţi confesa şi de la care poţi afla lucruri noi. Despre cărţi, despre prietenie, despre întâmplări amuzante, despre viaţă, în cele din urmă…

Pentru că vrem să creăm o astfel de ambianţă prietenoasă şi în Ceainăria Joie de Vivre, Salon du The, am decis să dăm startul unui club de carte unde pasionaţii de lectură, de ceai şi prăjituri bune se pot întâlni periodic. Vom fi însoţiţi în această călătorie de partenerii noştri de la Editura Litera şi Blogul unei cititoare de cursă lungă.

Înscrierea se poate face prin mail la adresa rezervari@ceainaria-joiedevivre.ro sau la numarul +4 021-410-94-01 iar prima întâlnire va avea loc pe 18 noiembrie, de la 18.30, când vom deschide prima ediţie a Clubului de carte Joie de Vivre cu o Seară Alice Munro.

In cadrul Serii Alice Munro, o vom avea ca invitat special pe Justina Bandol, traducător al cărţilor Dragă Viaţă si Ură, Prietenie, Dragoste, Căsătorie, de Alice Munro.

de ADH Ileana Dragomirescu

Citeste mai mult: adev.ro/neo8hz

„Lectura este o îndeletnicire confortabilă, solitară, lentă şi senzuală”, spune cel mai seducător cititor, Don Juan-ul cărţilor, Alberto Manguel. Însă, dacă lectura se face în tăcere, în intimitate, discuţia despre lectură trebuie făcută într-un loc anume şi cu oamenii potriviţi. La un ceai, pe o bancă, într-o cafenea sau, mai ales, într-un club de carte. Un club de carte este cel mai bun prilej de a discuta despre cărţile care ţi-au plăcut sau nu, despre ce ai vrea să citeşti şi ce nu ai putut să termini, este cea mai potrivită ocazie de a-ţi face prieteni noi cu care să împărtăşeşti pasiunea lecturii, cărora li te poţi confesa şi de la care poţi afla lucruri noi. Despre cărţi, despre prietenie, despre întâmplări amuzante, despre viaţă, în cele din urmă… Pentru că vrem să creăm o astfel de ambianţă prietenoasă şi în Ceainăria Joie de Vivre, Salon du The, am decis să dăm startul unui club de carte unde pasionaţii de lectură, de ceai şi prăjituri bune se pot întâlni periodic. Vom fi însoţiţi în această călătorie de partenerii noştri de la Editura Litera şi Blogul unei cititoare de cursă lungă. Înscrierea se poate face prin mail la adresa rezervari@ceainaria-joiedevivre.ro sau la numarul +4 021-410-94-01 iar prima întâlnire va avea loc pe 18 noiembrie, de la 18.30, când vom deschide prima ediţie a Clubului de carte Joie de Vivre cu o Seară Alice Munro. In cadrul Serii Alice Munro, o vom avea ca invitat special pe Justina Bandol, traducător al cărţilor Dragă Viaţă si Ură, Prietenie, Dragoste, Căsătorie, de Alice Munro.

Citeste mai mult: adev.ro/neo8hz