Treceți la conținutul principal

Kilipirim - târg de carte cu discount, între 29 octombrie şi 2 noiembrie, în Bucureşti


Ediţia de toamnă a târgului de carte Kilipirim se va desfăşura anul acesta în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie. Evenimentul va fi găzduit de Unirea Shopping Center din Bucureşti, în fiecare zi, între orele 10.00 şi 22.00.

Ediţia de toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, se va desfăşura între 29 octombrie şi 2 noiembrie, evenimentul fiind organizat în acest an în Unirea Shopping Center din Bucureşti, în fiecare zi, între orele 10.00 şi 22.00.

"Prima noutate legată de această nouă ediţie a Kilipirim este noul loc de desfăşurare: Unirea Shopping Center, etajul 2, aripa Călăraşi. Sperăm ca în felul acesta să ne deschidem şi mai mult către publicul cititor şi să câştigăm şi mai mulţi vizitatori. Editurile au reacţionat cu promptitudine la invitaţia noastră de a se înscrie, vor sosi cu oferte generoase de titluri, iar reducerile vor fi mai mult decât prietenoase. Nu vor lipsi nici evenimentele dedicate publicului larg", a declarat Louisa Udrescu, organizatorul târgului de carte, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Kilipirim reprezintă o ocazie pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Româneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri la târg. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, de până la 90%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă: de la evenimente care au ca public-ţintă pe iubitorii de literatură la cele dedicate celor interesaţi de cărţi de popularizare.

În cadrul târgului, va avea loc şi Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare "A Noua Dimensiune", unde vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse cu tematică ezoterică şi pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală şi tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de al X-lea an de existenţă, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală, nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte.

de Diana Parvulescu
sursa: gandul.info

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Mike Yung, o voce extraordinară (artist al străzii, NY)

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrHfWKeTDEI?start=2" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K-N8W3s2yYQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>