Treceți la conținutul principal

TOAMNA SE ÎNTORC PERSONAJELE – atelier gratuit de teatru în engleză (pentru copii între 4 şi 14 ani)

Theatre Acting Club organizează în data de 27 septembrie cel de-al doilea atelier gratuit de teatru în engleză de anul acesta. Atelierul va avea loc la librăria de carte străină Books Express, Str. Grădiştea Floreştilor, Nr. 17 – Bucureşti. Odată cu începerea noului an şcolar, copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani sunt invitaţi să cunoască o nouă modalitate de învăţare a limbii engleze, interactivă, distractivă şi educativă.
„Cursurile de teatru în engleză vin în sprijinul învăţării limbii engleze şi aduc cu sine numeroase beneficii în dezvoltarea personală a copiilor, oferindu-le o experienţă de învăţare motivantă şi adaptată vârstei şi personalităţii lor. Cele mai vizibile beneficii pe care noi le identificăm încă din primele ore de curs sunt îmbogăţirea vocabularului şi a unor structuri gramaticale prin practica limbii engleze în activităţi de comunicare susţinute într-un context real. Pe parcurs, se observă o creştere graduală a nivelului de încredere în sine a copiilor, spontaneitate, reducerea inhibiţiilor şi legarea de noi prietenii.” afirmă Marius Smîntînă, trainerul de teatru şi fostul actor al Teatrului „Fani Tardini” – Galaţi.
Activităţile din 27 septembrie se vor desfăşura în funcţie de vârsta participanţilor, astfel:
  • 11:00 – 12:00 – Grupa 4-6 ani
  • 12:00 – 13:00 – Grupa 7-10 ani
  • 13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani
În cadrul atelierului demonstrativ, copiii se vor distra cu jocuri de concentrare, memorare, motivare, vor face exerciţii de dicţie şi pronunţie în limba engleză, vor improviza şi vor regiza poveşti şi multe alte activităţi interesante.

afis_mic

Înscrierea şi participarea la atelierul de teatru în engleză sunt gratuite şi necesită completarea formularului de înscriere disponibil la adresa: teatruinengleza.ro/toamna-se-intorc-personajele-atelier-de-teatru-in-engleza/

Despre Theatre Acting Club

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare în limba engleză, adresat copiilor şi adolescenţilor. Cursurile sunt susţinute de un trainer actor cu o vastă experienţă internaţională în lucrul cu copiii, deţinând certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010. Theatre Acting Club sprijină învăţarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive si educaţionale, dar şi prin ateliere de dezvoltare personală susţinute în şcoli şi centre private.

By

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Casa Share, proiectul comunității online care schimbă vieți

Zeci de familii din România trăiesc în condiții inumane, fără căldură, lumină sau chiar fără mâncare. În multe județe din zona Moldovei (considerate județele cele mai sărace din țară) mii de copii își fac temele la lumina lumânării și dorm înghesuiți cu frații și surorile. Un ieșean s-a decis, din dorința de a face bine, să schimbe viața celor mai puțin fericiți. Bogdan Tănasă (foto) își dedică o bună parte din timp și resursele sale financiare pentru proiectul Casa Share, pe care l-a dezvoltat în urmă cu patru ani. Persoanele inimoase care fac parte din comunitatea online salvează oamenii sărmani. Casa Share a fost modalitatea prin care 20 de familii – în total 110 copii – au început să trăiască altfel. Am stat de vorbă cu Bogdan Tănasă care mi-a povestit despre proiect, despre implicarea oamenilor, ceea ce-l motivează și despre cum arată acum viața celor pe care i-a ajutat. continuarea articolului la editiadedimineata.ro   scrisă de Manuela Dinu