Treceți la conținutul principal

Masteratul European în Traduceri (EMT) — lansare cerere de candidaturi

Masteratul European în Traduceri (EMT) — lansare cerere de candidaturiÎn data de 2 septembrie 2013, Direcția Generală Traduceri, Comisia Europeană, a lansat cea de-a treia cerere de candidaturi pentru aderarea la rețeaua EMT (Masteratul European în Traduceri). Toate universitățile din UE care oferă programe de traducere la nivel de masterat și doresc să adopte standardele EMT sunt invitate să își depună candidatura pentru a deveni membri ai rețelei EMT. Sunteți deja membru al rețelei? În acest caz, trebuie să depuneți din nou dosarul de candidatură pentru a vă reînnoi calitatea de membru — selectarea nu este garantată.


  • termenul limită de depunere a candidaturilor: 16 decembrie 2013 
  • rezultatele vor fi comunicate până la 2 iunie 2014
Statutul de membru EMT  este acordat pe o perioadă de cinci ani de la data publicării rezultatelor. Direcția Generală Traduceri va monitoriza permanent membrii rețelei și va efectua o evaluare intermediară a acestora. Consiliul EMT va analiza eventualele cazuri în care există îndoieli cu privire la continuitatea calității de membru a programelor de masterat.


Pagini Utile

sursa

Postări populare de pe acest blog

Subway Performer Mike Yung - Unchained Melody (23rd Street Viral Sensation)

Degradarea morală a societăţii noastre este la fel de răspândită la vârf pe cât este la bază

TEMA: Revoltele din Marea Britanie David Cameron, Ed Miliband și întreaga noastră clasă politică s-au reunit ieri pentru a-i denunţa pe revoltaţi. Și, firește că aveau dreptate să spună că acţiunile acestor jefuitori, incendiatori și tâlhari sunt demne de dispreţ și criminale, și că poliţia ar trebui să primească mai mult sprijin. Dar toată această manifestare publică a șocului și-a indignării a avut ceva extrem de fals și ipocrit.  Căci deputaţii vorbeau despre teribilele evenimente din cursul săptămânii de parcă n-ar fi avut nimic de-a face cu ei. Eu, unul, nu pot accepta această ipoteză. De fapt, sunt de părere că avalanșa de criminalitate de pe străzile noastre nu poate fi disociată de degradarea morală prezentă în cele mai sus-puse cercuri ale societăţii britanice moderne. În ultimele două decenii, am asistat la un declin înspăimântător al standardelor morale în rândul elitei britanice și la apariţia unei culturi aproape universale a egoismului și a lăcomiei.

Mike Yung, o voce extraordinară (artist al străzii, NY)

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrHfWKeTDEI?start=2" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K-N8W3s2yYQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>