Ai scris un roman? Cauţi un editor? Noi te publicăm!

2013/08/06//311713-roman-rlvant-209x129-web.jpg 

Ai scris un roman şi cauţi un editor?
L-ai găsit. România liberă, cel mai cumpărat cotidian generalist din România, te publică!

Cum?
Romanul tău, fie el de dragoste, ficţiune, documentar sau de orice alt gen va fi editat, corectat, ilustrat, tipărit şi inserat ca şi supliment alături de editori ai cotidianului România liberă.

În câte exemplare va fi tipărit romanul meu?
5.000 de exemplare, inserate alături de cotidianul România liberă.

Ce am de făcut?
Trimite-ne manuscrisul cărţii tale în format digital la adresa de email mkt@medienholding.ro şi în termen de maxim 30 de zile vei primi un răspuns. Nu uita să adaugi şi o scurtă prezentare a ta şi a cărţii.

Drepturi de autor?
Tu ca şi autor cedezi drepturile de autor pentru a fi tipărit şi inserat alături de cotidianul România liberă, într-o singură ediţie, la o dată şi un tiraj ales de comun acord. Vei fi publicat în 5.000 de exemplare şi girat ca scriitor în ascensiune de cel mai vechi şi cumpărat cotidian, România liberă.

Contract?
Simplul fapt că ne trimiţi opera ta nu constituie nici o obligaţie contractuală. Dacă vei fi selectat, pasul următor este semnarea unui contract ce pune într-o formă juridică toate cele de mai sus.

Cine poate participa?
Orice persoană care nu a publicat până în prezent nici o operă, dacă este proprietarul de drept al romanului pe care îl trimite spre analiză/publicare. De asemenea, cartea nu trebuie să depăşească 200 de pagini format A5.

Ai intrebări suplimentare?

Te rugăm să ne scrii pe adresa mkt@medienholding.ro şi în cel mai scurt timp posibil îţi răspundem.

Noua Literatura RLevantă este un proiect desfăşurat de editorul cotidianului România liberă care îşi propune să susţină şi să promoveze scriitori români şi operele lor de debut.

sursa